Maraş işi Ceviz oyma sandıklar internet’te rağbet görüyor!

“Geçen yıla göre satışlarımız ciddi oranda etkilendi”

 

Kapalı çarşıda esnaflık yapan Çiftaslan, “Pandemi gerçekten bizim sektörü çok ciddi oranda etkiledi. İşlerimiz yüzde yetmiş oranında düştü. Biliyorsunuz düğün sezonu kapandığı için işlerim durağanlaştı. İnternet satışlarında bir hareketlilik söz konusudur. Ürünlerimiz internet ortamında da satıyoruz. Bu pandemi sürecinde düğünlerin olup olmayacağı belirsiz olunca buda işlerimizi etkiliyor. Düğün sezonu dediğimiz aylarda istenilen oranda satışlar olmadı. Geçen yıla göre satışlarımız yüzde yetmiş oranında etkiledi.”dedi.

 

 

“Herkese her keseye uygun”

 

Herkese uygun ürünlerinin olduğuna dikkat çeken Mehmet Fatih Çiftaslan şunları söyledi: “Bizlerde pandemi sürecinde internet satışlarına ağırlık verdik. İnternet ortamında genellikle büyükşehirlerden büyük ilgi görüyoruz. Çünkü bizim satışlarımız genellikle çeyizlik olarak geçiyor. Anadolu’da çeyiz kültürü devam ettiği için ürünlerimize olan ilgi her zaman devam ediyor.

 

 

Ceviz oyma kutularımız, ceviz oyma sandıklarımız, ceviz oyma rahleler, kuran-ı kerim kapları, bilmeceli kutularımız,  silahlıklarımız mevcuttur.  Birçok vilayet bakır’a sahip çıkar ama bakır’ın hammaddesinin üretildiği yer şehrimizdir. Bakıra ait her şey burada mevcuttur. Fiyatlarımız çok avantajlıdır. Sandıklarımız ortalama 400 TL’den başlıyor, 2500 TL’ye kadar mevcut. Bakır konseptlerimiz ortalama 40 TL’den başlıyor. Herkese her keseye uygun ürünlerimiz mevcuttur.”