Mahir Ünal Caddesi 13 Milyon TL yatırımla tamamen yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu’nda görev yapan mahalle muhtarlarını makamında ağırladı. 

Güngör, “Şehrimizin katma değerini artıracak projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Tüm ilçelerimizde ve yerleşim yerlerimizde olduğu gibi Türkoğlu’nda da ulaşımdan altyapıya, üstyapıdan turizme, eğitime ve sosyal yardımlara tüm alanlarda yatırımlarımızı sürdürüyoruz.”dedi.

İşte başkan Güngör’ün o açıklaması: 

“Kuyumcular Mahallesi’ne 10 Milyon TL’lik yatırımla 100 metre uzunluğa ve 12 metre genişliğe sahip 9 ayaklı yeni köprü kazandırıyoruz. İlçemizin muhtelif mahallelerinde yol yenileme çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki süreçte de ilçemizde hayata geçireceğimiz yatırımlarla Türkoğlu’nun ve mahallelerimizin standardını artırmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde hükümetimiz ve yerel yönetimler olarak bizler Kahramanmaraş’ımızda yatırımlarımızı artırarak sürdürüyoruz. İnşallah milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, teşkilatımız, muhtarlarımız ve tüm paydaşlarımızla iş birliği içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz.”