Kütüphane Söyleşileri devam ediyor! Sizde mutlaka katılmalısınız!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı koordinesinde düzenlenen Kütüphane Söyleşileri kapsamında usta kalemler okurlarla bir araya geliyor.

Kütüphane Söyleşileri; 9 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’da Süleyman Çelebi Halk Kütüphanesi’nde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uzmanı Alpaslan Yurtsever’in ve Turgut Reis Halk Kütüphanesi’nde Şair – Yazar Ömer Yalçınova’nın katılımıyla gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek.

 Aynı gün saat 17.30’da ise Tarihçi – Yazar Mehmet Işık, Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi’nde okurlarla bir araya gelecek.

Etkinlik takvimi kapsamında; 10 Kasım Perşembe günü saat 14.00’da Saçaklızade Halk Kütüphanesi’nde Tarihçi – Yazar Mirsad Fırtına söyleşisi düzenlenecek. 

Yine saat 14.00’da Şair – Yazar Mustafa Köneçoğlu, Cemile Akkoyun Halk Kütüphanesi’nde okurlarla bir araya gelecek.

 Kütüphane Söyleşileri, 11 Kasım Cuma günü saat 14.00’da Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri Halk Kütüphanesi’nde Tiyatro Yönetmeni – Yazar Salman Kapanoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikle devam edecek. 

Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, etkinliklere tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu belirtildi.