KSÜ Tanıtım Günü Kapsamında Etkinlik Gerçekleştirildi!

KSÜ’de faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının tanıtım ve üye kabullerinin yapıldığı program çok sayıda sportif ve sosyal etkinliğe sahne oldu.


Eğitim Fakültesi önündeki etkinlik alanında gerçekleştirilen programa KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, Kahramanmaraş İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Aslan Mehmet Çoşkun, KSÜ üst yöneticileri, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.


Etkinlik kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahraman Mehter Takımı da katılımcılarla buluştu. Programda Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri de spor gösterisi sundu.


Öğrenci Toplulukları Tanıtım Gününde gün boyunca birçok etkinlik gerçekleştirildi.At binme, okçuluk, ip çekme, çuval ve kaşıkla yumurta taşıma yarışmalarının gerçekleştirildiği etkinliklerde wushu-kungfu gösterileri, elektrikli otomobil sergisi, insansız su üstü arama kurtarma aracı sergisi, orman fidanları sergisi ve tanıtımı, sıfır atık-geri dönüşüm bilgilendirmesi de yapıldı.