KMTSO Basınla Buluştu

Kahramanmaraş’ta görev yapan gazetecilerle bir araya gelen KMTSO Başkanı Serdar Zabun, Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, KMTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Balcıoğlu ve KMTSO Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensuplarının Gazeteciler gününü kutlayarak mesleğin zorluğuna ve önemine vurgu yaptı.

Toplantıya, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şirikçi, Adnan Toprak ve Fatih Dinçer ile KMTSO Meclis Üyesi Mehmet Yüzbaşıoğlu, Kahramanmaraş Basın İlan Kurumu Müdürü Abid Vanlı, KahramanmaraşBüyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar, Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Baykut, Anadolu Basın Yayın BirliğiBölge Başkanı Ebru Sema Akkurt ile çok sayıda basın kuruluşu yöneticileri ve çalışanları katıldı.

Programda konuşan KMTSO Başkanı Serdar Zabun, basın sektörünün hem küresel çapta hem de Türkiye’de zorluklarla dolu ve bir o kadar da şerefli, onurlu bir meslek olduğunu söyledi.