Kısakürek, Şehrin potansiyelinin farkındayız!

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanlığı tarafından özel bir otel’de tanı, tanıştır ve ticaret yap (3T) programının bölge paneli düzenlendi.

Programda konuşan Genç MÜSİAD genel başkan yardımcısı Serhat Kısakürek, “Kahramanmaraş’ın çok ciddi bir potansiyel var. Bu potansiyelin farkındayız. Daha 2 hafta önce Portekiz’den bir yatırımcı grubu Kahramanmaraş’a geldi. Burada büyük bir şirketle ortaklık yapısı kurmaya karar verdiler.”dedi

“Katma değeri olan projelere yönelmek önemli”

Şehir ekosisteminin farkında olduklarını kaydeden Kısakürek şunları söyledi, “Tanı, tanıştır, ticaret yap kavramı bizim için çok kıymetli ve değerlidir. Biz bunu bütün şubelerimizde uygulamaya çalışıyoruz. Son olarak programımızı Paris’te düzenledik. Kapsamlı bir program oldu. Tabi bu programı nasıl kullanacağımız noktasında da kendimize birazcık sorumluluk düşüyor.

Burada Harun başkan ve ekibinin yaptığı çalışma bence çok kıymetli. Bunların devamında geleceğine inanmıyorum. Ben o yüzden sizi tekrar tebrik ediyorum. Kahramanmaraş’ın çok ciddi bir potansiyel var. Bu potansiyelin farkındayız. Daha 2 hafta önce Portekiz’den bir yatırımcı grubu Kahramanmaraş’a geldi. Burada büyük bir şirketle ortaklık yapısı kurmaya karar verdiler. Yani şehir ekosistemimizi iyi tanımak ve buna göre daha katma değeri olan projelere yönelmek uluslararası işbirliklerini arttırmak hem ülke hem şehir hem ülke olarak çok daha faydamıza olacağını düşünüyorum.” 

fisiltihaber.com.tr - ekonomi