Kahramanmaraş’tan Dünya’ya Açılan Dev Firma!

Yapmış oldukları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Stonelegant CEO’su Sinan Daşcı:“Kahramanmaraş’ta 3 bin metrekare alanda üretime başladık. Şuanda kültür taşı ve kültür tuğlası olarak ürettiğimiz ürünler Türkiye’nin birçok ilinde bayilik sistemi ile ilerlemekte. Asıl hedefimiz Dünya’nın her noktasında yapılanarak ilerlemektir.” dedi.

“The Big 5 inşaat fuarına katıldık”

Kapalı alanda büyük bir şovrum oluşturduklarına dikkat çeken Daşcı:“Yaklaşık üç hafta önce Dubai’de bulunan The Big 5 inşaat fuarına katılım sağladık. Türkiye’den katılan 125 firmadan biriydik. Fuar sürecinde 200 kadar firma ile görüşme yaptık. Bu görüşmeler neticesinde Dubai’de Umman’da Kuvet’te ve Sudi Arabistan’da bayilikler oluşturduk. En önemli görüşmeyi dünyanın 4 büyük kentinde şubesi bulunan Iraklı bir firma ile gerçekleştirdik.

Biz dekorasyon ürünleri üretiyoruz. Kahramanmaraş’ta kurulduk ama Kahramanmaraş bunu daha yeni tanıyor. Biz bu amaçla 300 metrekare kapalı alanda bir şovrum oluşturduk. Burada yaşam alanları da mevcut. Bir cafe tarzı, bir oturma odası, bir salon, bir şömine yani dekorasyon alanında bazı uygulama alanları oluşturduk. Bunun akabinde merkezimiz Kahramanmaraş’ta olması nedeni ile yine en çok ürünü Kahramanmaraş’a verdik.”diye konuştu.

“Kahramanmaraş’tan Dünya’ya açıldık”

Türkiye genelinde bayilikler verdiklerini vurgulayan Sinan Daşcı şunları söyledi, “Bizler bayilik sistemi oluşturacak şekilde bir yapılanmaya gittik. Bu vesile ile Türkiye genelinde birçok ilde birçok bayilikler kurduk. Yeterlimi yetersiz bunu biliyoruz. Bu yılki hedeflerimize Stonelegant olarak kavuştuk. Bir sonraki yıl için hedeflerimizi belirledik.

En büyük hedefimiz Kahramanmaraş’ta kurduğumuz Stonelegant firmamızı tüm Dünya’ya duyurmak ve ihracat yapan bir firma olmak. Son olarak şunları söylemek istiyorum, sınırsız özgürlük, sonsuz güven, eşsiz güzellik ya da tarifsiz bir huzur arıyorsanız Stonelegant size yeter.”