Kahramanmaraş’ta işçi alımı!

Şehrimizdeki işçi alımı hakkında da açıklama yapılırken şu ifadelere yer verdili: “

 

İlimiz genelinde 145 Temizlik Görevlisi, 42 Güvenlik Görevlisi (Silahsız), 28 Klinik Destek Elemanı (Hastane) olmak üzere toplam 215 daimi kamu işçisi alınacaktır. İsteklilerin genel başvuru şartlarının yanı sıra aşağıda sıralanan şartları da sağlaması gerekmektedir.

 

Temizlik Görevlisi başvuruları için: En az İlköğretim mezunu olmak ve 18-35 yaş aralığında olmak (26 Mart 1985 ve daha sonraki doğumlular başvuru yapabilecektir).

 

Güvenlik Görevlisi (Silahsız) başvuruları için: En az Ortaöğretim (Lise ve dengi) mezunu olmak, 18-35 yaş aralığında olmak (26 Mart 1985 ve daha sonraki doğumlular başvuru yapabilecektir)  ve güvenlik kimlik kartına sahip olmak (Silahlı güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olanlar da başvuru yapabilir).

Klinik Destek Elemanı (Hastane) başvuruları için: Ortaöğretim kurumlarının Sağlık Hizmetleri Alanı- Hemşire Yardımcılığı, Ebe Yardımcılığı, Sağlık Bakım Teknisyenliği dalının birinden mezun olmak ve 18-35 yaş aralığında olmak (26 Mart 1985 ve daha sonraki doğumlular başvuru yapabilecektir).

 

Tüm dünya çapında gündem olan ve yakın zamanda ülkemizde de tespit edilen yeni tip Corona virüse karşı tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın yoğun çalışmaları ve tedbirleri bulunmaktadır. Bu sebeple, söz konusu kamu daimi işçi alımları için başvurular 26.03.2020 – 30.03.2020 tarihleri arasında esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak veya E-devlet veya Alo 170 hattı üzerinden yapılacaktır. Hizmet birimlerimiz tarafından başvuru işlemi alınmayacaktır.

 

İlan edilen kadrolara iş başvurusunda bulunan adayların; kura tarihi ve saati (08.04.2020 – Gün Boyunca 09.00 – 18.00), kura yeri (Ankara), kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr  internet adresinde ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."