Kahramanmaraşspor 19 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı!

Kahramanmaraşspor'da, 31 Mayıs 2021 itibariyle sözleşmesi sona eren Osman Bodur ve Mert Ilıman, 2.Lig temsilcisi Kırşehir Belediyespor'a, Erdem Koçal, 2.Lig temsilcisi İnegölspor'a, Doğanay Kılıç, 2.Lig temsilcisi Pendikspor'a,  Burak Göksel, Serik Belediyespor,  transfer olurken, Kahramanmaraş'lı oyuncu İsa Baltacı, Karaköprü Belediyespor'a, Talha Mayhoş ise 3.Lig temsilcisi Fethiyespor ile 2021-2022 sezonu için sözleşme imzaladı.
 
 
Sözleşmesi devam eden 5 oyuncuda takımdan ayrıldı


Kahramanmaraşspor'da sözleşmesi devam eden Kahramanmaraş'lı oyuncu İbrahim Koca,  Fethiyespor'un formasını giyecek. Geçtiğimiz günlerde sözleşmesi devam eden ve Kahramanmaraşspor'dan ayrılan Emin Altunay ise Adıyamanspor FK ile anlaştı. Kahramanmaraşspor'da 7 Ağustos 2021 itibariyle sözleşmesi devam eden Kaleci Murat Hocaoğlu, Alican Karadağ ve Halil Uysal'la yollar ayrıldı
 
 
19 Oyuncu İle Anlaştı


Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Kahramanmaraş'lı deneyimli file bekçisi son olarak Diyarbekirspor forması giyen Ahmet Üçgün, son olarak Amedspor takımında forma giyen 2000 doğumlu Fenerbahçe alt yapısında yetişen genç Stoper, Deniz Yılmaz ile, son olarak Kemerspor takımında forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Ramazan Övüç ve 16 yaşındaki orta saha  oyuncusu İbrahim Kıraç Gündüz ile, son olarak Karşıyaka forması giyen 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Anıl Çıracı ile, son olarak İstanbulspor forması giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu  Alperen Mehmet Çaylak ve 19 yaşındaki forvet oyuncusu Mustafa Sol ile, son olarak Antalyaspor forması giyen 20 yaşındaki file bekçisi Enes Sancar Şahin ile, son olarak Pendikspor forması giyen 23 yaşındaki sağ kanat  Enis Durak ile, son olarak Atınordu SK forması giyen 28 yaşındaki stoper oyuncu Mehmet Enes Sığırcı ile, Kayserispor'dan 20 yaşındaki orta saha  Ahmet Zekeriyya Kartal ile, son olarak 3.Lig temsilcisi Kızılcabölük forması giyen 28 yaşındaki stoper Hamit Bayraktar ve  son olarak 3.Lig temsilcisi Muğlaspor forması giyen 31 yaşındaki sol bek Bülent Kalecikli ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Son olarak 2.Lig temsilcisi İnegölspor'un formasını giyen Caner Solmaz ile,  son olarak 2.Lig temsilcisi Karacabey forması giyen 25 yaşındaki orta saha Taşkın Kartal ile, 1 yıllık anlaşma sağladı. Altay takımı alt yapısında yetişen 2002 doğumlu genç orta saha oyuncusu Arda Gezer ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Adana Demirspor'un 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Özcan Atalay ile sözleşme imzaladı. 
 

2'si oyuncu kiralık


Ankaraspor'dan 20 yaşındaki kanat  oyuncusu Alirıza Kılıç ile 19 yaşındaki kanat  oyuncusu Mehmet Burak Tarlabölen ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşma imzaladı.

Maraştaspor gazetesi