Kadınların yalnızken izlemeleri gereken filmler!

Aşk ve Dostluk -Love & Friendship

Daha önce bir evlilik yapmış genç ve güzel bir kadın olan Susan, yüksek sosyetede kaçamakları ile ilgili dönen dedikoduları savuşturmak ve maddi durumunu düzeltebilmek adına, ölmüş eşinin evine gider. Vakit kaybetmeden, hem kendi hem de kızı için zengin eşler bulmaya karar verir. Ancak eylem planının, yalnızca güzellik ve zarafet değil; aynı zamanda da ince zekâ ve entrika becerisi gerektirdiğini görecektir.

Yeniden Başlamak -Begin Again

Greta ve Dan, "eski" insanlardır. Dan, eğlence sektörünün eski efsanelerindendir; Greta ise eski bir rock yıldızıdır. Tam ikisinin de birilerini bulmaya ihtiyaç duydukları anda, New York'un kalbinde tanışırlar. Her şeyi değiştirmek için ikinci bir şansları vardır. Ve artık yalnızca müzik dünyasında değil; gönül işlerinde de yeni bir yönü seçmeye hazırdırlar.

Aşk ve Küller -Blue Valentine

Dean ve Cindy, birbirlerine karşı, yalnızca gerçekten âşık insanların tecrübe edebilecekleri bir tutkuya sahiptir. Ancak nihayetinde duyguları, sıkıntılarla, hayal kırıklıklarıyla ve yanlış anlaşılmalarla kirlenir ve ilişkileri, her ikisini de yormaya başlar. Genç çiftin vermesi gereken çok önemli bir karar vardır artık: pes etmek mi, yoksa ilişkilerini yeniden canlandırmayı denemek mi?

Seni Şimdiden Özledim -Miss You Already

Millie ve Jess, birbirlerini neredeyse hayatları boyunca tanıyan çok yakın arkadaşlardır. 40'lı yaşlara geçtikleri dönemde, Millie'nin ciddi bir şekilde hastalanmasıyla ilişkileri sorgulanacaktır.

Bekar Yaşam Kılavuzu -How to Be Single

Erkek arkadaşıyla arasındaki ilişkiden yorulan Ellis, yalnız kalmak ister ve ilişkisini ardında bırakarak ablası Meg ile yaşamaya başlar. Yeni bir iş ve Robin adında yeni bir arkadaş bulur. Ellis, bir yandan bu yeni, özgür ve çılgın hayat tarzına balıklama dalarken, bir yandan da dünyadan tam olarak ne istediğini bulmaya çalışır.

Bir Genç Kızın Gizli Defteri - The Diary of a Teenage Girl

1970'lerde San Francisco'da yaşayan ve annesinin erkek arkadaşıyla ilişkisi bulunan genç bir kızın öyküsü. Farklı düşüncelerle baş başa kalmanıza neden olacak zorlu ve karmaşık bir film.

Yerinde Olsam -In Her Shoes

Maggie, sürekli olarak ablasının ayakkabılarını ödünç alır. Bir gün, ablasının ayakkabılarını istemekle yetinmez, potansiyel taliplerini de arzulamaya başlar ve ablasının erkek arkadaşıyla birlikte olur. Sonrasında ise Maggie taşınır ve yolları ayrıldığında, her iki kadının hayatında da ilginç değişimler yaşanır.