İyi parti’de yeni istifalar olacak mı? İl başkanı kim olacak?

Ali Keklik,  “Ahmet Çabukel’in yeni dönemde görevine devam etmeyerek milletvekili A. Adayı olacağına kesin gözüyle bakılırken, il başkanının kim olacağı ise merak konusu oldu.”dedi.

fisiltihaber.com.tr yazarı Gazeteci Ali Keklik,  yeni köşe yazısında iyi parti ile ilgili dikkat çeken bir bölüm ayırdı. 

Yazar Ali Keklik, İl başkanı av. Ahmet Çabukel’in ve Dulkadiroğlu ilçe başkanı Fatih Öztürk’ün görevlerine devam etmeyeceğini söyledi.

“İyi parti kulisleri hareketli”

İşte Ali Keklik’in iyi partiyle ilgili yazmış olduğu o yazı: 

“İyi partideki hareketlilik Onikişubat ilçe başkanı Doğan Murat Kılıç’ın görevden alınmasıyla birlikte hızlandı. Bazı ilçelerde delege seçimi yapılırken bazı içlerde kongreler tamamlandı. İl başkanı av. Ahmet Çabukel’in yeni dönemde görevine devam etmeyerek milletvekili A. Adayı olacağına kesin gözüyle bakılırken, il başkanının kim olacağı ise merak konusu oldu.

Edindiğim bilgilere göre Dulkadiroğlu ilçe başkanı Fatih Öztürk ise yeni dönemde görevine devam etmeme kararı aldı. Öztürk yakın bir süreç içerisinde il başkanı adaylığını açıklayacak. Onun karşısına ise parti il başkan yardımcısı Süleyman Tekerek’in çıkması bekleniyor. Tatlı bir rekabet olacağa benziyor. Gelişmeleri yakından takip edeceğiz.” 


Yazının tamamını okumak için linki tıklayınız…