Aydın, “Seçimi Kazandık, İş Bitti Yok!”

Aydın, “Seçimi kazandık işimiz bitmedi, Cumhur ittifakının ruhuylahareket edip Cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda hiç durmadan yürümekle görevliyiz. Bu milletin hayrına olacak bütün işleri yapmak bizim görevimizdir.” dedi.

“Hizmetlerimiz hızlanarak devam edecek”

Dolu dolu bir seçim süreci yaşadıklarını kaydeden Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaklaşık üç ay öncesinden başladığımız seçim süreci vardı. İlçemizden üç adaylı bir seçim konusu oldu. Biz halkımızla zaten beş yıldan beri beraberdik, iç içeydik bir birimizi çok iyi tanıyorduk ancak bu süreçte biraz daha önem vermemiz gereken konular vardı.O konularda vatandaşlarımıza hatırlatmalarda bulundukve 31 Mart’ta güzel bir sonuç aldık. Tabi bu 31 Mart’ta kimlerin desteği oldu diyecek olursak başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olmak kaydıyla ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyinde çok ciddi katkıları var. Cumhur ittifakının Göksun’a çok katkısı oldu.

Seçimi kazandık işimiz bitmedi, daha biz Cumhur ittifakının ruhuna devam etmekle birlikte partimizin ve Cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda hiç durmadan yürümekle görevliyiz.Bu milletin hayrına olacak bütün işleri yapmak bizim görevimiz. Yarım kalan iki tane projemiz kalmıştı,bunlar Belediye hizmet binası ve Kültür Merkeziydi, bunları da devam ettireceğiz. Bunların kalmasının sebebini de hepimiz biliyoruz, ekonomik bir felaketten geçtik geldik ve budurumlar etken oldu.Biz bu gecikmişleri hızlandırarak devam edeceğiz.”

“Mali durumumuz çok iyi”

Belediyecilik hakkında da konuşan Hüseyin Coşkun Aydın, “Her gün yeni hizmetler çıkıyor, önceliğimiz insanlarımızın gönlünü hoş tutmanın gerekliliğine ve sürekliliğine inanıyorum, bunu temin etmeye gayret edeceğiz.Biz Belediye olarak sıkıntılı günleri 2014 yılında bırakmıştık. İlk aldığımızda çok ciddi sıkıntılar çektik, hem personel durumu hem belediyenin mali durumu olsun çok sıkıntı çektik. İki şeye çok dikkat ettik bunları düzene koyduk.İlk iki yılda geçmişin sıkıntılarıyla mücadele ettik, onları ortadan kaldırdık.

Şuanda mali durumumuz iyi Allaha şükür bir sıkıntımız yok, personel durumumuzda iyi durumda.Biz iki şeye dikkat ederiz insan kaynağını iyi yönetmeye ve mali disiplini sağlamak bu ikisini elde ettiğinizde başarı kendiliğinden gelir zaten. Bundan sonraki süreçte hem İnsan kaynağını iyi yönetip hem mali disiplini sağlayıp hem de halk tarafıyla hoşgörü içerisinde gönül belediyeciliğinin içerisinde büyük kavramı doldurarak devam edersek daha da bir sorunumuz olmayacak diye düşünüyoruz.Halkımıza teşekkür ediyoruz, bu arada bizim bu günlere gelmemize emeği geçen tüm insanlara başta Cumhurbaşkanımız olmak kaydıyla, geçmişte bakan yardımcılarımız oldu, bakanlarımız oldu, milletvekillerimiz oldu, bize yardımcı olan il başkanlarımıza ilçe başkanlarımıza kısacası teşkilat olarak hepsine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.