Bungalovda Konaklamanız İçin 5 İkna Edici Sebep

Doğada Olmanın En Keyifli Halidir

Genellikle tek katlı ahşap ya da organik yapı malzemelerinden inşa edilen konaklama birimlerinden oluşan bungalovların, en belirgin özelliği tabi ki doğa içinde olmaları. Kiminin denize yürüme mesafesinde yer aldığı kiminin ise özel havuzuyla dikkat çektiği bu tesisler, keyifli bir bahçeye de ev sahipliği yapıyor. Ağaçların gölgesindeki dinlenme alanlarından dağ manzarasına kadar, doğada olduğunuzu iliklerinize kadar hissettirecek her detaya sahip olan bu ahşap yapılarda, size de arkanıza yaslanıp, uzun zamandır hayalini kurduğunuz o tatili yaşamak kalıyor. Sizce de güne ağustos böceklerinin sesiyle başlamak ve muhteşem manzaraya karşı kahvaltınızı etmek doğada olmanın en keyifli hali değil mi?
 

Kafa Dinlemek İçin Birebirdir

Yemyeşil bahçesi, doğa içerisindeki konumu ve tabi ki konuklarına sunduğu hizmetleriyle huzurun önemli adreslerinden biridir bungalovlar. Amaçları hiç şüphesiz sizi rahat ettirmek olduğu kadar kafa dinlemenizi sağlamaktır. Zaten konaklamanız boyunca bütün stresinizi şehirde bırakıp, yüzünüzü doğaya döndüğünüzde ne demek istediğimizi siz de çok iyi anlarsınız. Verandası, bahçedeki oturma alanları, hatta hamakları ile bungalovlar, hayallerinizin çok ötesinde bir seyahatin kapılarını açar. Burada sevdiklerinize ve kendinize bol bol vakit ayırma şansı bulabilirsiniz.
 

Bazen Lüks Bazen Salaş Olabilirler

Bulunduğu bölgeye göre yaz, kış ya da bahar aylarında hizmet verebilen bungalovlar, aynı zamanda farklı bütçelere hitap etmeleriyle de değişkenlik gösteriyor. Pek çok tatil yerinde uygun bütçeli olanlar kadar lüks birimleriyle dikkat çeken bungalovlar da mevcut. Örneğin lüks kategorisindeki tesislerde özel havuz, dikkat çekici dekorasyonuyla romantik bir restoran, SPA olanakları ya da özel plaj alanı bulunabiliyor. Lüks konaklamaları tercih etmeyenler için ise uygun bütçeli ve konforlu çok sayıda alternatif yer alıyor. Hangisini seçerseniz seçin her iki seçenekte de keyif dolu bir tatilin sizi beklediği bungalovları, bütçenize ön planda tutarak tercihinizi yapabilirsiniz.
 

Büyük Otellerin Kalabalığından Uzaktır

Evet, her şey dahil tatillerin sağladığı birçok avantaj var; fakat özellikle sezonun en yoğun olduğu dönemlerde büyük bir kalabalığın sizi beklediği yadsınamaz bir gerçek. Çünkü yüksek sezonda yemek sırası beklemek, plajın en güzel yerinde yer bulmak için adeta savaş vermek ve havuzda iki kulaç atıp biriyle çarpışmak her şey dahil otellerin kaderi. Çok daha az konaklama kapasiteleri ve sizi özel hissettirecek ilgileriyle bungalovlarda ise bu durumun tam tersi olduğuna emin olabilirsiniz. Kalabalıktan uzak bu doğa içi tesislerde kendi iç sesinizi dinleyip, birlikte tatil yaptığınız insanlarla güzel ahbaplıklar kurmanız bile mümkün.
 

Özlemini Duyduğunuz Organik Yaşama Kavuşturur

Doğasıyla hayranlık uyandıran bungalovların büyük bir kısmında organik yaşam hakim. Sabah kahvaltılarında sunulan köy yumurtalarından bahçede yetiştirilen domateslere, biberlere ve yöresel lezzetlere kadar her detayın düşünüldüğü bu tesislerde, kendinizi o hep hasretini çektiğiniz köy yaşamının tam ortasında bulursunuz. Hatta kimi tesisler doğal yaşamı öylesine benimsemişlerdir ki içlerinde minik bir çiftliği olanlar bile bulunmaktadır. Kısacası tüm bu özellikleriyle bungalovlar, dalından yeni koparılmış meyve ve sebzenin tadını hissedebileceğiniz, organik konaklama birimlerinin başında gelir.