Taşhan, Türkoğlu’nda 44 Mahallenin Katılımıyla Miting Yaptı!

44 Mahalleden gelen seçmenlerle 23 Nisan parkında toplanan kalabalığa hitap eden Türkoğlu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Taşhan, 44 Mahalle, Tek Türkoğlu mitingimize destek veren tüm gönüldaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bir idik, yüz olduk, bin olduk, on bin olduk, daha da büyüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Önceliğimiz vatandaşımızdır diyen Taşhan: “Türkoğlu’nun altyapısını nasıl tamamlamışsak şimdi de Türkoğlu’nu metropol ilçe yapacağız. Meclis üyeniz yok nasıl idare edeceksiniz diyorlar. Biz 10 yıl Türkoğlu’nu nasıl idare ettiysek önümüzdeki 5 yılda da halkımızla idare ederiz. Halk bizim danışma meclisimiz olacak. 44 mahallemize mahalle konakları yapacağız. İçinde taziye evi, kütüphaneler olacak, muhtar evleri ve çok amaçlı salonları olacak. Türkoğlu’na modern bir Pazar yeri yapacağız. Biz size hizmet etmekten, sizi karşılamaktan gurur duyuyoruz. İşimiz biliyoruz çok ama bizler çok çalışacağız ve size hizmet etme borcumuzu ödeyeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Necip Fazıl Kısakürek’in şiiri ile konuşmasına devam eden Taşhan: “Tohum saç, bitmezse toprak utansın!  Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!  Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi Noel ağacı; Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa bırak utansın!  Ey bin bir tanede solmayan tek renk; Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın!” ifadelerini kullandı.