İkizer 4 Günde 4 Ülke Gezdi!

İkizer, “Biz dört günde dört ülke gezdik öncelikle İsviçre de toplantı yaptık, çok coşkulu geçti daha sonra Paris’te, Milano’da ve Almanya’da toplantılarımız gerçekleştirdik. İnsanlarımızdan söz aldık, seçim öncesinde ilçemize gelerek çalışmalar yapacaklar.”dedi.

“Beni Başkan Gibi Karşıladılar”

 Avrupa turunun çok verimli geçtiğini vurgulayan Haydar İkizer şunları söyledi: “Toplantılarımızda genellikle vatandaşların bizden beklentileri nedir, bir belediye nasıl olmalı, ne şekilde yönetilmeli, bize sorular sordular cevapladık, biz başkaları gibi canlı yayını kesmedik ne sordularsa ona cevap verdik.

Hiçbir zaman canlı yayında şunu yaparız bunu yaparız demedik, biz düşüncelerimizi, fiillerimizi ve görüşlerimizi söyledik, onların görüşlerini de aldık.  Bizden daha çok: “Avrupa ile Pazarcık arasında bir köprü olmamızı istiyorlar” Bu köprü nasıl bir köprü gerek ekonomik gerek kültür gerekse buradaki malların pazarlanması anlamında bir köprü olmamızı istediler.

Bizde tabi ki elimizden geleni yapacağız yurtdışı Pazarcık için çok önemli bir yer. Bütün vatandaşlarımız, bütün Pazarcıklılar, sivil toplum kuruluşları hepsi bize destek vereceklerini ifade ettiler söz verdiler bizde bu destek ve coşkuyla geldik. İlçeye dönüşümüzde bizi 400 araçlık coşkulu bir kalabalık karşıladı. 

Bu törene katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim saygılarımı sunarım. Pazarcık dışarıdan bakıldığında biz kazanmış gibi görünüyoruz. Bizi Başkan gibi karşıladılar. Beni ciddi anlamda bağırlarına bastılar onu söyleye bilirim. Seçimi kazandıktan sonra hemen geri gideceğim o arkadaşları ziyaret edeceğim.”

“Meclis üyeleri her kesimi yansıtıyor”

Belediye Meclis adayları hakkında da bilgiler veren İkizer: “Meclis üyelerini seçerken kolay olmadı, kriter şuydu: “Pazarcık’ın rengini yansıtalım” Pazarcık ne renkse mecliste o renkte olsun, yani her tabandan her kesimden her bölgeden aday seçmeye çalıştık.

Bunlar bölge temsil ediyorlar ve bunların yanı sıra partililerde var biz bunların hepsini meclise yansıttık. Meclis üyelerimiz her kesimi yansıtıyor. Biz tüm vatandaşlarımıza hizmet için yola çıkıyoruz. İlçemizde bir uzlaşı sağladık bu uzlaşı ile yola devam edeceğiz.”diye konuştu.