Pınarbaşı Saha Çalışmasına Hızlı Başladı

 Pınarbaşı Türkoğlu’nda Uzunsöğüt, Hacıbebek, Yeniköy, Göllühöyük, Çamrak, Kılılı ve Yeşilyöre mahhallelerine ziyaretlerde bulundu.

Seçilmesi halinde nasıl bir belediye başkanı olacağı hakkında bilgiler veren Erkan Pınarbaşı şunları söyledi: “Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Hepsi çok dertli. Temel hizmet konularının başında gelen yol ve altyapı sorunu her mahallenin ortak konusu.  Biz 31 Mart seçimlerini Allah'ın izniyle kazanırsak tüm mahallelerimize adil şekilde hizmet götüreceğiz. Belediyeye gelen paraları nüfusa göre bölüp mahalle başına düşen miktara göre harcayacağız. Bir mahallenin hakkını diğerine aktarmayacağız.

Teslim aldığımız belediyenin malını, mülkünü, nakdini yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Vatandaşın 1 lirasını dahi israf etmeyeceğiz. Yaptığımız hizmetlerin reklamını halkımız kendisi takdir edecek ve yapacak. Biz Milli Görüş Belediyeciliği ile Türkoğlu'nu daha güzel hale getireceğiz. Yaptığımız her işte şeffaf olacağız. Tüm hizmetlerimizi halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılmasını sağlayacağız. Asla kapalı kapılar arkasında iş yapmayacağız.”