İkizer, “Bir Rant Varsa O Halkın Olacak”

İkizer, “Çalışmalarımızı böyle miting havasında değil de birebir görüşmeler şeklinde yapacağız. Her alanda sahalarda olacağız. Zaman zaman her kesime dokunacak projelerimizi açıklayacağız. İmar konusunda da projelerimiz var, sosyal alanda projelerimizde. Kimse benden rant, menfaat beklesin. Bir rant var ise o halkın olacak.”dedi.

“Bütün hemşerilerimin oyuna talibim”

Farklı farklı mahallelerde seçim ofisi açacaklarına değinen Başkan adayı İkizer şunları söyledi, “Bizler her zaman sahalardaydık ve adaylığımız açıklandıktan sonrada kordinali bir şekilde ekibimle birlikte çakışmalarımıza hız verdik. Gittiğimiz her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Narlı mahallerimizde seçim ofisimiz açtık.

Yukarı Pazarcık, Evri, Sakarkaya, Yumaklıceritte ofislerimizi açıcağız. Arkadaşlarımızın mahallelerde çalışmaları sürüyor. Burada sadece bir partinin değil, ittifakın adayı olarak tüm hemşerilerimin oyuna talibim. Ben yeniden Pazarcık’ın kazanılacağını düşünüyorum.  Burada kişilerin önemi yok, önemli olan Pazarcık’tır. Ve seçilip Başkan olduğum takdirde rozetimizi çıkartarak partizanlık yapmayacağım. Herkese hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Kim olduğuna bakmaksızın vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözeceğim. Hiç kimseye dili, dini ve ırkından dolayı ötekileştirmeyeceğim.”

“Aday tanıtım toplantımıza yoğun katılım oldu”

İlçede yapılan aday tanıtım toplantısını da değerlendiren Haydar İkizer, “Geçtiğimiz hafta sonu yaptığımız aday tanıtım toplantımız beklediğimizden fazla ilgi odağı oldu. Sağ seçmenin fazla olduğu mahallelerimizden bu programa katılım daha fazla oldu. Ben yeri gelmişken katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdılar.

Pazarcık’ın bilinen simaları bizim yanımızda. Biz bu seçimi alacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Başkan olduğum takdirde İlk ziyaretim eski belediye başkanı olacak. Onun yapamadığı güzel projeler varsa ben yapmak için gayret edeceğim. İlçe için birlikte çalışacağız.”diye konuştu.