Heybeliada’da denize girilecek yerler listesi...

Heybeliada’nın doğası, kültürü ve denizini keşfetmek isteyenler, sık sık Heybeliada plajları hakkında araştırmalarda bulunuyorlar. işte Heybeliada’da denize girilecek yerler listesi...

Alman Koyu Plajı

Alman Koyu Plajı, 2024 giriş ücreti 100 TL ile 300 TL arasındadır. Alman Koyu Plajı’nın plaj alanı taşlık yapıya sahiptir ve bundan dolayı terlik ve deniz ayakkabısı giyilmesi gerekmektedir. Yamaçtan inerek ulaşım sağlanabilen Alman Koyu Plajı’nda şezlong ve şemsiye imkanları bulunmaktadır. 

Cevahir Aqua Heybeliada

2 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Cevahir Aqua Heybeliada tesisinde; aquapark hizmetleri mevcuttur. Cevahir Aqua Heybeliada tesisinin; bir tarafı kumsal yapıya sahip olurkeni diğer plaj alanı ise, ahşap platform üzerine kuruludur. Denizi sığ ve oldukça berraktır. Cevahir Aqua Heybeliada tesine ait denizin dibi kumlu olmasından dolayı rahat yüzme potansiyeline sahiptir.

Asaf Aile Plajı

Asaf Aile Plajı’nın denizi oldukça berrak ve sakin özelliğe sahiptir. Asaf Aile Plajı’nın 2024 giriş ücreti; hafta sonu 500 TL, hafta içi günlerinde ise; 300 TL talep edilebilmektedir. Asaf Aile Plajı’nın plaj alanı ve denizi kum yapısına sahiptir. 

Değirmenburnu Plajı

Değirmenburnu Plajı, Heybeliada’da en çok ziyaret edilen plaj olma özelliğine de sahiptir. Bunun nedeni ise; Değirmenburnu Plajı’nın Değirmenburnu Tabiat Parkı sahası içerisinde yer almasından kaynaklanmaktadır. 

Ada Beach Club

Heybeliada’da çam ağaçları arasında tatil yapabileceğiniz Ada Beach Club tesisinde; restoran ve kafe imkanları bulunmaktadır. Çam Limanı Koyu üzerinde yer alan Ada Beach Club işletmesinin denizi güzel ve oldukça sakindir.