Bekir Kılıç, Neden siyaset yapmıyorsun sorusuna cevap verdi!

İşte Kılıç'ın o açıklaması: 

Dostlarıma Bilgilendirme

Neden siyaset yapmıyorsun ? Siyaseti bıraktın mı? Yapmak ister misin ? sorularına cevaben, 

1993 de ortaokulda başlayıp 2019 yılına kadar, hem gençlik tarafında hem parti tarafında yöneticilik, İl Başkanlığı , İl belediye başkan adaylığı , ilçe ve büyükşehir belediye meclis üyeliği bu süreçte komisyon başkanlıkları ve Büyükşehir belediye başkanı vekilliği yaptım. Aynı zamanda küçük yaşlarda başladığım ticaretin de farklı alanlarında faaliyette bulundum ve şu anda da farklı sektörlerde iş hayatıma devam ediyorum. Mevcut duruma gediğimizde de geriye baktığımda hem siyasette hem ticarette çok güzel dostluklar edinmişim ve bu açıklamayı da o güzel insanların bana olan sürekli sorularına açıklık getirmek için yapıyorum. 

  Bugüne kadar ne yaptıysam hep en iyisini yapmaya gayret ettim. Elbette yanlışlarım hatalarım oldu ki bundan sonra da yanlış yapabilirim.(İnsanım çünkü) Benim için kıstas kasıtlı olarak bir şey yapmak ya da yapmamaktır. 

 Siyasete gelince de ben siyaset yapmak istiyorum demekle siyaset olmuyor, çünkü benim dünyam da bir işi yapıyormuş gibi yapmak yoktur. Faydalı olamadığım bir işi de yapmak bana çok doğru gelmiyor. Ayrıca en önemli sorunlardan bir tanesi de mevcut sistemde siyaset yapmak. İyi niyetli olanları tenzih ediyorum ama bir de benim gibi insanları çok da fazla belli noktalarda istemiyorlar. Sebebi de bir türlü sistemin adamı olmayışım. Çünkü hem Milletin adamıyım hem de çok şükür kendimce bir adamım. 

 Peki bundan sonra siyaset yapacak mıyım , yaparsam nerde yapacağım? 

Bugüne kadar sadece iki partide siyaset yaptım. Birincisi hayatımda çok önemli yer alan ve benim için değerini hep en üst seviyede koruyacak olan Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ile olan yol arkadaşlığıdır. İkincisi ise Türkiye’yi Dünya’da söz sahibi yapan güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti için tüm enerjisini harcayan Cumhurbaşkanımız sn.Recep Tayyip Erdoğan’dır. 

 Kendimi siyaseten Milliyetçi - Muhafazakar olarak tanımlıyorum. Her iki kimlik için eksiklerim olsa da elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra ki hayatım da eğer siyaset yapacak olursam bu iki kimliği taşıyan bir siyasi partide görev alırım. 

 Mesele illaki bir yere başkan olmak değil,faydalı olabileceğim her alan da bulunurum , etkisiz eleman olacağım hiç bir oluşumda var olmayacağımı beyan ederim. 

Çok özetle durum bundan ibarettir.

Tüm Sevenlerime Saygılarımla...