Foça'nın Plaj ve Koyları...

Kaleburnu Plajı

Foça plajları ve koyları 2024 listesi ve Foça’da denize girilecek yerler 2024 listesi içerisinde ilk sırada yer alan Kaleburnu Plajı’dır. Kaleburnu Plajı, ücretsiz bir plajdır.

Karakum Plajı

Karakum Plajı’nda Belediyeye ait işletme bulunmaktadır. Şemsiye ve şezlong kiralaması ücretlidir. Denizi sığ özelliğe sahip olan Karakum Plajı, çocuklu ailelere de uygundur. 

Çanak Koyu

Çanak Koyu, Foça’da ücretsiz tatil yapılabilecek bir koydur. 

İngiliz Burnu Koyu

İngiliz Burnu, Foça’da ücretsiz giriş yapılabilecek bir koydur. Geçmiş yıllarda karavan ile kamp yapılabilen İngiliz Burnu, bu yıl karavan girişine kapatılmış. 

Mersinaki Koyu

Mersinaki Koyu, Foça’da ücretsiz tatil yapabileceğiniz harika bir koydur. Mersinaki Koyu’nun denizi çok soğuktur ve taşlık yapıya sahiptir. 

Kosova Plajı

Kosova Plajı, Foça’da ücretli tatil yapabileceğiniz bir plajdır. Kosova Plajı’nda çadır kampı, karavan kampı, tiny house ve taş ev konaklama seçenekleri ile hizmet verilmektedir. 

Güvercin Plajı

Güvercin Plajı, Foça’da ücretsiz tatil yapabileceğiniz bir plajdır. Eski Foça ve Yeni Foça’yı birbirine bağlayan yol üzerinde yer alan Güvercin Plajı harika bir doğaya sahiptir.

Foça Saklı Cennet

Foça’da ücretsiz tatil yapabileceğiniz Foça Saklı Cennet, çok temiz bir denize ve taşlık plaj alanına sahiptir. 

Sazlıca Plajı

Sazlıca Plajı, Foça’da ücretli ve ücretsiz tatil yapabileceğiniz bir bölgedir. Aracınızı yol kenarında park edip, yürüyerek tepe üzerinden Sazlıca Plajı’na geçiş yapabiliyorsunuz. Denizi çok güzel olan Sazlıca Plajı’nın plaj alanı çok küçüktür. 

Bucalılar Koyu (Karaçukur Koyu)

Foça’da yer alan Karaçukur Koyu, Bucalılar Koyu olarak da bilinmektedir. Ulaşımı çok zor olan Karaçukur Koyu’nun yolu bozuktur ve her araç ile gidilmemektedir. Ayrıca aracı üst kısımda park edip, zorlu parkur üzerinden yürüyerek inmek gerekmektedir.

Yeni Foça Halk Plajı

Foça plajları ve koyları 2024 listesi ve Foça’da denize girilecek yerler 2024 listesi içerisinde yer alan Yeni Foça Halk Plajı, Foça’da en çok tercih edilen plajlardan bir tanesidir.