Kozalak, Gelin Dulkadiroğlu’nu Birlikte Yönetelim!

Saadet Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Murat Kozalak, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına 2024 Mart yerel seçimleri öncesi samimi açıklamalarda bulundu.

Başkan Kozalak, diğer siyasi partilere gönül vermiş insanlara da çağrıda bulunarak birliktelik mesajları verdi.

Kozalak, “ Biz kendi ilimizde kendi ilçemizde bu ülke yönetimine sahip çıkacak kişilerin artık bu ilçemizin, ilimizin kendi toprağından kendi mahallesinden çıkmasını istiyoruz. Biz dışarıdan ısmarlama noter gibi çalışan siyasetçi istemiyoruz.” Açıklamasında bulundu.

İşte Saadet Parti’li Murat Kozalak’ın o açıklamaları:

“Herkes ev kiralayamaz oldu!”

Konteynerler maalesef kış şartlarına hazır değil. Şimdiden bunu hazırlığının yapılması gerekiyor. Orta hasalı binaların durumunun biran önce belli olması gerekiyor. Şehirde bir belirsizlik var. Kimse ağzını açamıyor. Bina yıkımı yapılıyor ama sulama yapılmıyor.

Şehrin imarının belli olması gerekiyor. Konutlar ve iş yerleri kiraları tavan yapmış durumda. Önceden herkes ev alamazdı şimdilerde ise herkes ev kiralayamaz oldu. Bu kira fiyatların bir düzenleme yapılması gerekiyor.

“30 yılda şehirde çok bir şey değişmedi!”

 30 yılda şehrimizde çok bir şey değişmedi. Biz diyoruz ki: Bugünden sonra biz bu tabuyu yıkacağız. Dulkadiroğlu’nu Onikişubat ile kıyasladığınızda aradaki farkı siz görüyorsunuz. Dulkadiroğlu ilçesinde yüzde 83 oy alıyorsun ama hizmet sıfır oluyor. Bu nasıl olabiliyor çok merak ediyoruz. Oy verme oranında birinciyiz ama hizmet alamamada yine birinciyiz.

“Kendi kararımızı kendimiz verelim!”

Artık bu tapuyu yıkmamız gerekiyor. Hemşehrilerimizin bunu görmesi gerekiyor. Özelikle Bertiz bölgesinde hemşehrilerimize sesleniyorum. Artık birlik olup kendi içimizden birini çıkarmamız lazım. Bunun için ise elimizden gelen ne var ise bunu yapmamız lazım. Ben bu birlikteliği sağlamak için çapa sarf ediyorum. Gücüm yettiği kadar ise çaba sarf edeceğim. Tüm vatandaşlarımızdan ve tüm diğer partililerden de destek istiyorum. Artık Dulkadiroğlu’nda kendi kararımızı kendimiz verelim.”