Keleşer, Gün, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma günü!

Kogrede konuşan Kemal Keleşer, “Gün, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma günüdür."dedi.

İşte Keleşer'in o konuşması: 

"İlimizde, ilçemizde partimize maddi, manevi emekleri olmuş son nefesine kadar Cumhuriyet Halk Partisi demiş, Hakk'a yürüyen canlarımıza teşekkür ediyor, saygı ve minnetle anıyorum. Ayrıca 6 Şubat depremlerinde canlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza da rahmet diliyorum.

Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, 2018 milletvekili seçimlerinde 7 bin 500 olan oyumuzu 2023 seçimlerinde 14 bine, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 12 bin olan oyumuzu 20 bine çıkaran görev yaptıkları dönem süresince son derece özverili, fedakârca çalışan büyük emekleri olan Sayın Başkanımız Mehmet Çarman ve yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki yerel seçimlerde hedefimiz bu çıtayı daha da yukarı taşımaktır. Gün, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma günüdür. Gün Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşıyacak yolda el ele omuz omuza birlik olma, birliğimizi, dayanışmamızı güçlendirme günüdür.

Bu noktada örgütümüzün emrinde ve hizmetinde olacağımı belirteyim. Kongremizin ilçemize, şehrimize, ülkemize ve de partimize hayırlı olmasını temenni ederim."