Zor, Yerel medya kaderine mi terk edildi?

fisiltihaber.com.tr 'ye konuşan Zor, " Yerel medya depremle mi uğraşsın, ekonomik krizle mi, yoksa belirtilen şartları mı yerine getirsin? Yerel medya mensuplarını safdışı etmeye çalışılıyor."dedi.

 İşte Saadet Partili Ahmet Zor'un o açıklamaları: 

YEREL MEDYA'YA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR!

"Şehrimizde deprem sonrası çok fazla sıkıntılar yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Şehrimizde 11 ilçenin tamamında meydana gelen olayların duyurulması noktasında yerel medya'ya çok büyük iş düşüyor.

YEREL MEDYA MENSUPLARINI SAFDIŞI ETMEYE ÇALIŞILIYOR! 

Tabiki yerel medya enkaz altından çıkmadan birde yeni düzenleme ile karşı karşıya kaldı. Yerel medya mensuplarına verilen destekler belirli şartlara bağlandı. Yerel medyanın bu şartların üstesinden gelmesi şuan için çok zor görünüyor. Yerel medya depremle mi uğraşsın, ekonomik krizle mi, yoksa belirtilen şartları mı yerine getirsin? Yerel medya mensuplarını safdışı etmeye çalışılıyor. 

Onlara bu meslek yapılmaz kardeşim kendinize başka iş bulun demeye getirmiş oluyorsunuz. Bu ekonomik dar boğazda Kahramanmaraş'taki yerel medya mensuplarının tekrardan ayağa kalkması ve şehrimzi çin çalışmalar yapabilmesi için bu düzenlemenin ötelenmesi ve şartların bir konu bakımnda kolaylaştırılması gerekmektedir." 

haber merkezi