Ali Akkurt, Yeniden Refah Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı oldu!

Akkurt, “28. dönem milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olduğumu sizlere duyurur. Seçilmemiz durumunda inşallah.

Siz Kahramansınız dediklerim ile birlikte Ben Maraş'ım diyeceğim. Hepimiz Birlikte Kahramanmaraş olacağız.”dedi

İşte Ali Akkurt’un o açıklaması, “ Siz Kahramansınız Ben Maraş'ım
Hepimiz Birlikte Kahramanmaraş'ız! Öncelik ile 6 Şubat depremlerin de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet Yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımıza Allah'tan Acil Şifalar Diliyorum. Bu asrın felaketinin izlerini silmek için sizler ile birlikte olacağım. Kahramanmaraş halkına vermiş olduğu sözümü tuttum milletvekili Adayı olmak için adaylığımı açıkladım. 28. dönem milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olduğumu sizlere duyurur. Seçilmemiz durumunda inşallah. Siz Kahramansınız dediklerim ile birlikte Ben Maraş'ım diyeceğim. Hepimiz Birlikte Kahramanmaraş olacağız. Kahramanmaraş bulunduğu seviyen daha yüksek seviyede yatırım ve kalkınmayı birlikte başlatacağız. Ranta değil esaslar olacak
Taraf değil birlikte güçlü olacağız. Dünya Kahramanmaraş adını sadece deprem ile değil.Yapacağı ihracatlar ile konuşulacak. Kahramanmaraş Türkiye'nin yeni yüzyılın ak yüzü olacak.Akdeniz'in parlayan yıldızı olacak. Hani eskiden hep etrafımızdaki illeri örnek gösterirdik şu il şöyle yatırım yaptı böyle yaptı diyorduk ya Artık etrafımızdaki iller bizi kıskanacak bizi örnek alacaklar.

Bunlar hayal değil gerçeğe aykırı değil. Sadece liyakat sahibi kişileri seçmek ve onlara söz hakkı alabilmeleri için oy vermeniz gerekiyor.

Meclisin gündeminde her oturumda Kahramanmaraş ismini duyurarak gereken tüm yatırımları almak hakkımız ve haklarımızı arayacağız.
Hepinizi saygıyla selamlıyorum.”