Simpsonlar Kahramanmaraş depremini bildi mi?

Simpson kehanetlerine göre, "Mobile Homer" isimli 13.bölümde Kahramanmaraş depremi bilindi. Simpsonlar'da Kahramanmaraş ismi geçiyor ancak söz konusu bölümde depremle ilgili bir diyalog yer almıyor.

Paylaşımlara konu olan videoda, Bart ve Lisa Simpson araçlarıyla giderken bir kaza anında gemiye düşüyorlar.  Geminin Türk bayraklı olduğu görülüyor. 

Gemi kaptanı, “Kuzeyde Bir Yer”  isimli dizinin DVD’lerini Kahramanmaraş’a yetiştirmek zorunda olduğunu ifade ediyor. 

İşte Simpsonlar’ın 2023 kehanetleri…

ÇİN-ABD SAVAŞI Simpson hayranı bir TikTok hesabının paylaştığı görüntülere göre 2023 yılında Çin ve ABD arasında bir savaş yaşanacak.

Dizinin bir bölümünde haber spikeri, "ABD ile Çin arasında bir savaş çıktığını üzülerek bildiriyorum. Büyük bir nükleer saldırının 1 saat içinde kıyılarımıza ulaşması bekleniyor" ifadelerine yer verildi.

YENİ BİR VİRÜS Bir başka paylaşımda ise koronavirüsten daha kötü bir virüs ortaya çıkacak. Nitekim programın karakterlerinden Homer, bu virüsten dolayı oldukça zor zamanlar yaşıyor.

TRUMP'IN ölümü Virüsün küreselleşmesinin ardından Donald Trump 2023 Mart ayında ölüyor. Ancak aynı programa göre ABD lideri Donald Trump'ın ise 2022 yılında ölmüş olması gerekiyor.

Simpsonlar'ın 2026 ve 2050 ile ilgili de kehanetleri var. YouTube'da yayımlanan 'En korkunç 5 Simpsonlar serisine' göre ise insanların Mars'a ulaşacağından bahsediliyor.

27. sezonda 16. bölümde karakterlerden Marge ve Lisa, Mars'ta yaşayan ilk insanlar olmak için gönüllü oluyor. İkili 2026 yılında Kızıl Gezegen'e gönderiliyor.
Gerçek hayatta ise milyoner Elon Musk Mars'a SpaceX'i göndermeyi planlıyor. Aynı zamanda Mars'ı kolonize de etmek istiyor.Simpsonlar'ın bir diğer gelecek kehanetleri arasında zombiler var. Bir seride zombi saldırıları görülüyor.