Görgel, 2022 verimli bir yıl oldu, 2023 yılında yenilerini ekleyeceğiz

fisiltihaber.com.tr ’ye konuşan Başkan Görgel, “2022 yılı bizim için verimli bir yıl oldu. 2023 yılında ise bunlara yenilerini ekleyeceğiz.”dedi.

“Yan yana omuz omuzayız”

2022 yılı parti çalışmaları hakkında konuşan Görgel,“Bizim teşkilatlarımız için üye çalışmalarımız önemli. Şehrimizde üye sayımızı 210 bine çıkarttık. Bu rakam ise seçmenimizin yüzde 27’sine tekabül ediyor. Oy potansiyeline baktığımız zaman bu sayısı daha da artırabiliriz. Hem kadın kollarımız hem gençlik kollarımız hem ana kademe teşkilatlarımızın hepsi bu noktada büyük bir özveri ortaya koydular. Bu başarıyı hep berber elde ettik.

Ben tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. 2023 yılında da bıraktığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehrimizde birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Ak parti teşkilatları belediye başkanları milletvekilleri şuanda yan yana omuz omuza vermiş durumdalar. Bu uyumunda sandığa iyi oranda yansıyacağını düşünüyorum. Pandemi sürecinde yatırımlarımızın bir kısmı durmuştu. Ama 2022 yılı ile birlikte bunların hepsine yeniden başladık.

Biliyorsunuz Büyükşehir belediyemiz güzel çalışmalara imza attı. Dulkadiroğlu ve onikişubat ilçe belediyelerimizde güzel çalışmalara imza attılar.”ifadelerine yer verdi. 

“2022 verimli bir yıl oldu”

Devlet yatırımlarına da değinen Ak partili Görgel şunları söyledi, “Devlet yatırımları olarak Dulkadiroğlu, Çağlayancerit yolumuz neredeyse bitmek üzere. Yine kadın doğum ve çocuk hastanemizin çalışmaları devam ediyor. Burayı kısa bir sürede tamamlayarak hizmete açacağız.

Yörükselim hastanemizle ilgili yer belirlendi. Bilindiği üzere şehrimize 3 OSB alanı kuruldu. Bunun asıl sebebi ise aksu çayının temizlenmesi konusuydu. Buraya seçimden önce başlamayı düşünüyoruz.  2022 verimli bir yıl oldu. 2023 yılında ise bunlara yenilerini ekleyeceğiz.”