Okay, Kahramanmaraş’ın Turizm Potansiyeli Dulkadiroğlu’nda!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yapımı tamamlanan Yalnız Ardıç Millet Bahçesi’nde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Meclis ve Komite üyeleriyle bir araya geldi. 

Yalnız Ardıç Mesire alanının şehre büyük değer katacağının altını çizen Başkan Okay, ilçesine kazandırdığı projelerin yer aldığı bir de sunum gerçekleştirdi. 

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’nun da katılımıyla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Meclis ve Komite üyeleriyle Yalnız Ardıç Millet Bahçesi’nde bir araya geldi. 

Turizm anlamında en önemli başlıklardan biri olan Germanicia Antik kenti ile ilgili de konuşan Başkan Okay, şunları söyledi: “Germanicia konusunu her platformda dile getiriyoruz. Bu hep birlikte ayağa kaldırabileceğimiz bir konudur. Bu noktada şehrimizin tüm dinamikleri birlikte hareket etmelidir. Bu konuda Dulkadiroğlu Belediyesi olarak fikirlerimiz var. Bu fikirlerin hayata geçmesi adına hep birlikte bir irade göstermemiz gerekiyor. Şehir olarak birçok konuyu çözüme kavuşturduk. Bu konuda da birlik olup bir ilerleme kaydedeceğimizi düşünmekteyim.”