Osman Ay, Bu kongrenin bir kaybedeni yok!

Kongre sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Ay,“Bilinmesini isterim ki; bu kongrenin bir kaybedeni yok. Kazananı ise Onikişubat İlçesi.”dedi

“Olağan Kongremizi şenlik havasında gerçekleştirdik”

İşte Osman Ay’ın o açıklaması: “İYİ Parti Onikişubat İlçemizin 3. Olağan Kongresini bir şenlik havasında gerçekleştirdik. Partililerimiz ve delegelerimiz tarafından kongremize gösterilen %90lara varan yoğun ilgiden dolayı tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bu bayrak yarışında aday olan dava arkadaşım Nuri Kara’ya da kongremize katmış olduğu zenginlikten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Bilinmesini isterim ki bu kongrenin bir kaybedeni yok. Kazananı ise Onikişubat İlçesi. Artık kongremiz geride kaldı. Bundan sonra asıl vazifemiz İYİ Partimizin güneşinin, tüm Türkiye’nin üzerine eşit bir şekilde doğması için hep birlikte mücadele vermektir.

Son olarak en büyük teşekkürü de kongre sürecinde göstermiş olduğu üstün fedakarlıklar nedeniyle kongre ekibimize yapmak istiyorum. Hepsi benim ailem oldular. Allah, bize umut bağlayanlara, bizi mahcup etmesin.”