Ispanaklı börek tarifi!

Malzemeler;   - 4 su bardağı un - 1 adet yumurta - 1 tatlı kaşığı tuz - 1çay bardağı ayçiçek yağı - 1 yemek kaşığı sirke   İç Harcı İçin:   - 2 yemek kaşığı sıvı yağ - 1 adet soğan  - 2 bağ ıspanak - 1 çay kaşığı tuz - 1 çay kaşığı karabiber - 1 çay kaşığı karabiber -  Beyaz peynir   Yapılışı;    Bir kasede un, yumurta, tuz, sıvı yağ, sirke ve suyu yoğurarak yumuşak bir hamur elde edin.  Hamuru 30 dakika oda sıcaklığında dinlendirin. Ispanak ve soğanları tavada yüksek ateşte soteleyin. Kaseye alıp soğuttuktan sonra üzerine peyniri, tuz, karabiberi ilave edin ve karıştırın. Hamurları eşit bezelere ayırın ve yuvarlayın. Harcı açtığınız hamurun uç kısmına yerleştirinve rulo şeklini getirip gül böreği şeklini verin. Üzerlerine tekrar eritilmiş tereyağı sürün. 200 derecede 35 dakika pişirin.