İstanbul'un En İyi Kokteyl Mekanları!

Alexandra Cocktail Bar

Boğaz manzarasıyla Arnavutköy'ün en sevilen mekanları arasında yer alan Alexandra Cocktail Bar, klasik kokteyllerin yanı sıra kendi reçeteleriyle hazırladıkları kokteylleriyle de lezzet şöleni sunuyor. Özellikle akşamları oldukça yoğun olan bu mekan, AP-Ranax, Cronus ve Gaia kesinlikle denenmesi gereken kokteyller arasında yer alıyor.

La Boom

Emirgan'da yer alan La Boom, İstanbul'un en iyi kokteyl mekanları arasında yer alıyor. Oldukça şık dekorasyonun yanında tarihi atmosferiyle de beğenilen bu mekan, sunduğu klasik yemekleriyle keyifli bir yemek deneyimi sunuyor. Manzarasıyla da hayranlık uyandıran bu mekan, zencefil ve yeşil elma suyuyla hazırladığı kokteylli esperenza ile yoğun ilgi görüyor.

Moretenders’ Cocktail Crib

İstanbul'da nerede kokteyl içilir diye düşünenlere tavsiye edebileceğimiz Moretenders’ Cocktail Crib, damak tadına göre ayırdığı kokteylleriyle beğeniliyor. Bu sayede seçim yapmayı kolaylaştıran bu mekanın kokteylleri kadar suşileri de misafirler tarafından çok fazla beğeniliyor.

16 ROOF

İstanbul'un en güzel manzarasına sahip olan 16 ROOF, Swissotel The Bosphorus'un terasında yer alıyor. İstanbul'u izleyerek keyifli kokteyller yudumlayabileceğiniz bu mekan, DJ performanslarıyla da eğlence denildiğinde ilk akla gelen yerler arasında bulunuyor. Rezervasyonsuz kabul etmeyen bu mekan, Mayıs'tan Ekim sonuna kadar hizmet veriyor.

Geyik Cocktail Bar

İstanbul'un en iyi kokteyl barları arasında yer alan Geyik Cocktail Bar, ayaküstü sohbet yapıp kokteyl içmek isteyenlerin en çok tercih ettiği yerler arasında. Kendi hazırladıkları kokteyleriyle de beğeni toplayan bu mekan, klasikten şaşmayanlar içinde oldukça geniş bir menü sunuyor.

Spago

St. Regis Otel'in teras katında yer alan Spago, Michelin Yıldızı'na sahip ünlü şef Wolfgang Puck'ın restoranı. Hal böyle olunca mekanda çıkan her yemeğin ayrı bir lezzette olduğu bu restoran sadece yemekleriyle değil zengin kokteyl menüleriyle de yoğun ilgi görüyor. Manzarasıyla da yoğun ilgi gören bu mekan, kendi imzaları olan sıra dışı kokteyllerle İstanbul'un en iyi mekanları arasında yer alıyor.