Haftanın etkinlikleri!

İstanbul Coffee Festival

İstanbul Coffee Festival uzunca bir aranın ardından nitelikli kahveler, kahve dükkanları, kahvenin tüm paydaşları, keyifli konserler, seminerler ve atölye çalışmaları ile 06-07-08-09 Ekim 2022'de sizlerle buluşuyor! Etkinlik ile ilgili detay almak için Biletino websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 50-750 TL

Gazapizm Senfoni Istanbul 2022

8 Ekim'de müzikseverlerden gelen yoğun istek üzerine bir kez daha Maximum Uniq Açıkhava'da seyirciyle buluşacak olan proje için yerinizi almak istiyorsanız Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 215-525 TL

Sıla

Sıla, KerkiSolfej organizasyonu ile Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Siz de yerinizi almak ve detaylı bilgi almak için Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 252-1400 TL

Plastik Aşklar

Bir tarafta eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadar da alaturka bir kadın, diğer tarafta çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber saf bir kadın... Usta oyuncu Oya Başar ve başarılı oyuncu Ebru Kural, Plastik Aşklar oyunuyla 8 Ekim'de Fişekhane'de sizlerle buluşuyor. Etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak için Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 140-180 TL