Sonbahar yürüyüş rotaları!

Yazın sıcaklarını geri bıraktığımız şu günlerde son sonbahar planları da şimdiden yapılmaya başlandı. Yavaş yavaş serinleyen havalar kış öncesi doğayla tamamen iç içe olabilmeniz için adeta son bir fırsat. 

Ihlara Vadisi

Kapadokya'nın her bir noktasının kendine has bir güzelliği var. İstanbul'dan yaklaşık olarak 7 saatlik bir otobüs yolculuğuyla ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Hasandağı'ndan püsküren lavların soğumasıyla oluşan Ihlara Vadisi de Kapadokya'nın doğal güzelliğiyle ünlü bir yürüyüş rotası. 

Ballıkayalar Milli Parkı

Yürüyüş turlarının en çok tercih ettiği yerlerden birisi olan Balıkkayalar Milli Parkı'nda zorluk ve kolaylık derecelerine göre parkurlar bulunuyor. Hatta tırmanma yapılabilen bir de küçük kanyon var. 

Pürenli Yaylası

Düzce'nin Gölyaka ilçesine bağlı Pürenli Yaylası 1.400 metre yükseklikte gençlik kamplarının da yer aldığı bir yer. Doğanın uyanışına tanıklık edebileceğiniz bu yaylada küçük bir gölet bulunuyor.

Polovit Kaçkarlar

Türkiye'nin en yüksek yerlerinden biri olan Polovit Yaylası adete göklerde yaşıyorsunuz izlenimi verir. Eski kervan yolu üzerindeki bu yürüyüş parkurunda yöredeki rehberlerden yardım almanızı öneririz.