Genç MÜSİAD’tan 3T programı!

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanlığı tarafından Tanı, Tanıştır, Ticaret Yap (3T) programı düzenledi.

Kervanhan’da düzenlenen programa AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Harun Kılıç, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile genç iş insanları katıldı.

Programda konuşan Milletvekili Sezal,“Ben 2004 yılında 24 yaşındayken bir sigorta şirketi kurdum ve 17 yıldır profesyonel acente olarak çalışıyorum. Benim şirketimi kurduğum dönemde yaşıtlarımın bu tür imkânları olmadı. Genç kardeşlerimin bugünkü Kahramanmaraş’ta çok büyük avantajları var. Bizim büyüklerimiz Kahramanmaraş’ın gelişimi için özellikle Teşvik Kanunu çıktıktan sonra 1980-1990’lı yıllarda çok büyük emek göstermişler ve Kahramanmaraş’ın ve sizlerin gelişimi için çok büyük çaba sarf etmişler. Şimdi genç kardeşlerimi gördüm, birçoğu en az büyükleri kadar iyi eğitimli ve Kahramanmaraş’a katkı sağlayacak, destek sağlayacak ve Kahramanmaraş’ın gelecekteki misyonunu, vizyonunu değiştirebilecek kapasiteye sahip.”dedi 

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Harun Kılıç ise, “Genel Merkezimiz bütün şehirlerde gençler üzerine kurmuş olduğu Tanı, Tanıştır, Ticaret yap programıyla gençlerimizi ticarete aktarmak istiyor ve daha tecrübeli bir yönetici olarak ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Bizde bu kapsam altında Kahramanmaraş Şubesi olarak üzerimize düşen vazifeyi gerçekleştirerek 5 ay içerisinde 3T’yi hatırladık. Bu programla Kahramanmaraş’taki gençlerimizi bir araya toplayarak, birbirleriyle kaynaşmasını, dostluk kazanmasını, ticaret yapmasını öngörüyoruz. İnşallah programı ilerleyen dönemlerde de yaparak gençlerimizi sık sık bir araya getireceğiz.”ifadelerine yer verdi.