Zihninizde Büyük Hisler Uyandıracak Etkileyici 7 Film!

Source Code (2011)

Türü sadece bilimkurgu değil aynı zamanda aksiyon da olan Source Code’u izlerken filmin gizemlerini film ile beraber çözeceksiniz ve filmi bitirdiğinizde saate bir kere bile bakmamış olduğunuzu fark edeceksiniz.

Secret Window (2004)

Stephen King’in romanından uyarlanan bu filmde Johnny Depp harika bir oyunculuk sergiliyor. Filmde ilgi çekici bir ayrıntı olan mısırı final sahnesinde de etkileyici bir bağlantı ile görüyoruz.

The Village (2004)

M. Night Shyamalan'ın yaptığı film gerilimiyle ilgi çekerken finaliyle şaşırtıyor. Başlıca kırmızı renk olmak üzere filmin sembolizme dair birçok unsur taşıdığını görüyoruz.

The Thirteenth Floor (1999)

Aynı sene The Matrix gibi varoluşçu temalara sahip filmlerle gösterime girdiği için bu filmlerin gölgesinde kalarak olumsuz eleştiri alan film, oyunculukları ve akılda bıraktığı sorularla bu eleştirileri hak etmiyor.

Fanaa (2006)

Bollywood sinemasının en önemli ismi olan Aamir Khan’ın rol aldığı film, Khan’ın her filminde olduğu gibi yarısından itibaren boyut değiştiriyor ve seyirciyi etkileyici bir sona sürüklüyor.

Frequency (2000)

Büyüleyici Kuzey Işıkları’nı tüm görkemiyle gördüğümüz filmde bir baba ile oğulun zamanda yolculuk ile konuşması üzerine gelişen olayları izliyoruz.

The Fountain (2006)

Tarih, din, bilim-kurgu ve fantastik unsurları bir araya getiren üç hikâyenin ortak bir noktada birleştiği film, özellikle Clint Mansell’in yaptığı müzikleri ile dikkat çekiyor.