Balıkesir’de Otel Rehberi!

Cunda Exodus Otel

Balıkesir'in doğal güzellikleri, eskiden kalma manastır ve kiliseleri, daracık taş sokaklara konumlanmış tarihi evleri ve tertemiz plajlarıyla gezilip görülesi destinasyonlarından Cunda'yı keşfetmek isteyenlere Cunda Exodus Otel ilk akla gelen tercihler arasında. Otel; konumu itibariyle Cunda Adası Kız Okulu, Despot Evi, Ayvalık Hamidiye Camii, Aşiyan Hediyelik Eşya gibi gözde yerlere yakın mesafededir. 

Altın Çeşmeli Konak

Balıkesir'in Edremit ilçesinin turistik beldelerinden Altınoluk'u keşfetmek için yola çıkan seyyahlara İda Dağı'nın yamacındaki bir adresten sesleniyoruz: Altın Çeşmeli Konak'tan! Panoramik bir Ege Denizi manzarasına sahip olan Altın Çeşmeli Konak; odaları itibariyle de Midilli, Ayvalık ve Edremit Körfezi manzarasını misafirlerine sunmaktadır.

Min Otel Ayvalık

İç ferahlatıcı ambiyansı, gömme dolaplarından pencere önündeki yer minderlerine kadar Ayvalık dokusunu fazlasıyla yansıtan detayları ve eşsiz lezzetler sunan restoranı ile Ayvalık'a bir sonraki seyahatinizi daha otelden çıkmadan planlamanız kaçınılmaz.

Erdek Torun Pansiyon

Plajı, doğası ve temiz havası ile bilinen Erdek'te bütün bu dokuyu barındıran; Erdek'i adeta ‘yaşatan' bir adres arıyorsanız Erdek Torun Pansiyon size bir rezervasyon kadar yakın. Doğanın gerçek anlamda tam ortasına konumlanan Erdek Torun Pansiyon ile ağaçlar arasına gerilmiş hamaklarda sakince uzanabilir, yemyeşil araziye yerleştirilmiş masalarda kitap okuyarak açık havanın keyfini sürebilir, dört dakika uzaklıktaki plaja istediğiniz her an giderek serinleyebilirsiniz.