Şehrin en Uygun AVM’si!

Mağaza hakkında Maraş Fısıltı’ya açıklamalarda bulunan Uygun AVM Mega çarşı şubesi müdürü Mehmet Bakır, “Şubemiz 30 Temmuz’da açıldı.Yaptığımız kampanyalarla vatandaşlarımız üzerinde iyi bir algı yaptığımızı düşünüyorum.

 

Firmamızın adına yakışır kapmalar yapıyoruz. Bizim ürünlerimiz adı üzerinde uygundur. Şehrimizde kendi alanımızda fiyatlar ve kalite konusunda rakip tanımıyoruz.” Dedi.

 

Şehrin en “uygun” mağazasıyız!


Fiyatlarının uygun olmasına rağmen yılın her günü kampanya yaptıklarına dikkat çeken Bakır, şunları söyledi, “Zücaciye, hediyelik eşya, ev tekstili, çeyizlik ürünler ve plastik alanında iddialıyız.

Bu alanlarda fiyat ve ürün çeşitliliği konusunda kendimize güveniyoruz. Her evin ihtiyacı olan ürünlerimiz mevcuttur. Her keseye her zevke uygun ürünlerimiz mevcut. Mağazamız 3 katlı bin altı yüz metrekare’den oluşmaktadır.

Ürünlerimiz fiyat olarak piyasanın altında olmasına rağmen yılın her günü kampanya yapıyoruz. Örneğin geçtiğimiz günlerde 50 TL’lik çatal bıçak takımını 10 TL’ye verdik. Çift kişilik çarşaf takımını 70 liraya sattık.

Kar payını en aza indirip daha fazla ürün satmayı hedefliyoruz. İş yerimiz defterdarlık eski binası yanında bir başka değişle sarı binanın arka caddesinde hizmet veriyoruz. Tüm hemşerilerimizi mağazamızı görmeye davet ediyoruz.”