Son 10 yılın en iyi 10 yabancı dizisi!

1. Game of Thrones (2011-2019)

Listenin birinci sırasına oturmayı hak eden isim, usta oyuncu kadrosu ve insanı içine çeken hikayesi ile elbette ki Game of Thrones... 7 aile arasındaki taht mücadelelerini anlatan dizi bir neslin favori dizisi haline geldi ve eleştirmenlerden de tam puan almayı başardı!

2. Succession (2018 - devam ediyor)

Waystor Royco isimli dünyaca bilinen medya şirketinin sahipliğini yapan Roy ailesinin şirket ve aile içi yaşamlarını konu alan dizi, Altın Küre dahil birçok ödüle sahip.

3. This Is England (2010-2015)

Shane Meadow'un 2007 yapımı filminin uyarlaması olan This Is England'86-88 ve 90 serisi, dönemin işçi sınıfının hayatlarını farklı açılardan konu alan ve oldukça beğenilen yapımlar arasında yer alıyor.

4. Fleabag (2016-2019)

Yine bir Phoebe Waller-Bridge harikası olan dizinin başrolünde de Bridge'in kendisi oynuyor. 30'larındaki bir kadının hayatını anlatan dizide, Bridge adeta oyunculuk yeteneğini konuşturuyor! Mockumentary izlemeyi sevenleri kesinlikle pişman etmeyecek bir dizi.

5. Bojack Horseman (2014-2020)

Bir başka yetişkin animasyon dizi olan Bojack Horseman'ın başrolünde gençliğinde ünlü bir TV yıldızı olan Bojack var. Artık yalnız ve depresif bir hayat yaşayan Bojack, yeniden şöhrete kavuşmak için otobiyografisini yazdırmaya başlamıştır. Bojack'in hayatına tanıklık ederken hem kahkahalara boğulacak hem de çok duygulanacaksınız.

6. Blue Planet II (2017-2018)

Blue Planet belgeselinin devam niteliğinde olan mini dizi, insanlığın okyanuslar üzerinde olan etkisinden söz ederken kirlilik ve iklim değişikliği gibi diğer önemli konulara da değiniyor.

7. Black Mirror (2011- devam ediyor)

Gelişen teknolojinin gelecekte insan hayatına etkilerinin nasıl olacağını hiç düşündünüz mü? Bir bilimkurgu dizisi olan Black Mirror, distopik bir evren çizerek sizi en derinlerdeki korkularınızla yüzleştirecek.

8. The Vietnam War (2017)

Dünya tarihinin en önemli olaylarından biri olan Vietnam savaşını anlatan etkileyici dizi 1 sezondan oluşuyor.

9. Patrick Melrose (2018)

Çocukluk travmalarının etkisinden hala kurtulamayan milyoner Patrick Melrose'un hikayesi, babasının ölümü üzerinde ABD'den Londra'ya gitmesiyle başlıyor. Benedict Cumberbatch'in başrolünde olduğu mini dizi, 1 sezon sürdü.

10. Love Island (2015-devam ediyor)

İngiliz yapımı izdivaç programı da diyebileceğimiz Love Island, yayınlandığı dönemde reytingleri altüst etti. 12 yarışmacnın bulunduğu programda evden çift olarak çıkan büyük ödülü kazanıyor.