Alışveriş festivali için geri sayım başladı!

KAFUM merkezinde düzenlenecek ve yerel markaların olacağı festivali Terziler ve Konfeksiyoncular Odası düzenliyor. Ayrıca festivalde her gün bir sanatçı dinleyicileriyle buluşacak.

 

Festival hakkında Maraş Fısıltı’ya konuşan Terziler ve Konfeksiyoncular Odası başkanı Muhlis Akkurt,“7'den 70'e her şeyi içinde bulunduran bir alışveriş festivali olacak. Festivalimiz esnaflarımıza can suyu olacak. Pandemi sürecinde olmamızdan dolayı ise sosyal anlamda güzel bir etkinliğin olacağını düşünüyoruz.”dedi.

 

“Herkes kazanacak”

 

Festivalde ürün alanında vereninde kazanacağına dikkat çeken Akkurt,“Vatandaşlarımıza güzel bir etkinlik düzenledik. Festivalimizde her gün bir konser olacak. Örneğin Ece Mumay 15 Ağustos'ta sevenleriyle buluşacak.  Yerel sanatçılarımızda sahne alacak. Ozanlar derneğimiz orada ağırlayacağız. 14 Ağustos'ta Alişah var sahne alacak. Bu festivalde yok diyebiliriz. Fuarın resmi açılışı 13 Ağustos saat 18.00’da olacak.

 

Festivalde gıda ürünleri dış standa diğer stantlarda içeride olacak.  Festivalimizde 120 standımız olacak. Buradaki amacımız yerel firmaları vatandaşlarla buluşturmak. Her vatandaş hem esnaf kazansın istiyoruz. Bu festivale tüm halkımızı davet ediyoruz.”diye konuştu.