Çabukel, Pazarcık’ta esnaflar çaresiz!

Esnaf ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Çabukel, “Sorun çok ancak çözebilecek bir iktidar yok. İlk seçimde değişiklik şart olmuş. Vatandaş bir an önce sandıkla girmek istiyor.”dedi.

“Sorunlar çözülmeyi bekliyor”

İşte Başkan Ahmet Çabukel’in o açıklaması, “Vatandaş çok dertli; Ana yol ve ara sokaklarda büyük bir yol sorunu var, birçok kırsal mahalleye su günde 1 saat sabah 1 saat akşam veriliyor, Siyasetçiler vatandaşımızı unutmuş, derlerini seçimden önce dinleyenler seçim sonrasında kafasını kuma gömmüşler, Esnafımız zor durumda Bağ-kur primini ödeyebilen bir esnafla karşılaştık. Diğer esnaflar çaresiz, Kirasını dahi nasıl ödeyeceğini kara kara düşünüyor,

 

İki büyük yerel market 2 ay içinde kapanacak sebebi ise A101-BİM-ŞOK gibi kurumsal firmalar ile yarışmasının imkansız olması, Pazarcık halkından ricamız yerel esnafa sahip çıkın,Yabancı ülkeden gelen Türk Vatandaşlarımız şu anda pazarlıkta olduğu İçin bir kısım esnaf nefes almış durumda ancak 2 ay sonrasını göremiyoruz diyorlar, her gün gelen zamlardan hem vatandaş hem de esnaf endişeli be şikayetçi, açık bir devalüasyon var ve kimse kabul etmiyor diyorlar.

Gençler çaresiz, iş bulamıyoruz bu nedenle sokakta geziyoruz paramız olmadığı İçin bir yere oturamıyor diyorlar, en kısa yoldan yabancı ülkelere gitmek istiyor gençlerimiz. Anlayacağınız sorun çok ancak çözebilecek bir iktidar yok. İlk seçimde değişiklik şart olmuş. Vatandaş bir an önce sandıkla girmek istiyor.”