Türkoğlu milletvekili Özdemir’i bağrına bastı!

Özdemir, Türkoğlu ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

 

Milletvekili Ahmet Özdemir, ilk olarak mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısına katıldı. Sonrasında ise Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından ise teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Son olarak ise Şekeroba mahallesinde dostluk maçı yapıldı.

 

 

“İlçe için yeni projeleri konuştuk”

 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Özdemir şu ifadelere yer verdi, “İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve Türkoğlu Mahalle muhtarlarımızla istişare toplantısında bir araya geldik. Muhtarlarımızın taleplerini konuştuk. Ardından, Türkoğlu Muhtarlar Derneği'nin açılışını gerçekleştirdik. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.

 

Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş'u ziyaret ederek, ilçemizde devam eden ve planlanan projeler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Türkoğlu’nda esnaflarımıza hal hatır sorduk, vatandaşlarımızla muhabbet ettik. Bu kahraman şehre hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Türkoğlu İlçe Başkanlığımızda, teşkilat mensuplarımızla ve vatandaşlarımızla buluştuk, sohbet ettik, talepleri üzerine konuştuk.

 

Şekeroba Millet Bahçesinde, tamda adına yakışır biçimde aziz milletimizle kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Gençlik Kollarımız ve Mahalle Başkanlarımız İle halı sahada ter döktük. Dostluk kazandı.”