Başkan Mahçiçek, LGS Şampiyonlarıyla Kahvaltıda Buluştu

Programa, İçişleri Komisyon Başkanımız ve Milletvekilimiz Celalettin Güvenç,Milletvekilimiz İmran Kılıç, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, AK Parti Onikişubat Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Nursel Kaçamaz, AKParti Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan AK katıldı.

 

Programda konuşma yapan Başkan Mahçiçek şu açıklamalarda bulundu:

“Öğrencilerimiz uzaktan eğitimle birlikte zorlu bir yıl geçirdiler. Aynı zamanda LGS sınavına hazırlandılar, emek sarfettiler ve o emeklerinin karşılığını da aldılar.Eğitim her zaman bizim önceliğimiz oldu. İlçemizde öğrencilerimizi, gençlerimizi önceleyerek yatırım ve projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bilgi ve Kültür Evlerimiz, Spor Salonlarımız, Yüzme Havuzlarımız, Bisiklet ve Yürüyüş Yolumuz ile gençlerimizin eğitim, spor ve eğlence ihtiyaçlarını karşılıyoruz.Gençlerimizin başarısı, ailelerine ve ülkelerine olan bağlılıkları bu yaşlarda kazanılır. Böyle değerli evlatlara sahip olduğunuz ve böyle evlatlar yetiştirdiğiniz için ailelerimize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Öğrencilerine isimleri yazılı plaket takdimi ve kitap hediye edildi. Program sonrası öğrenciler ve aileleri gönüllerince bisikletlere binerek eğlendiler.

Milletvekilleri ve Başkan Mahçiçek’le fotoğraf çektiren öğrenci ve veliler, Başkan Mahçiçek’e bu güzel programdan dolayı teşekkür etti.