Bu festivalde herkes kazanacak!

Terziler ve konfeksiyoncular odası başkanı Muhlis Akkurt, bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan alış veriş festivali hakkında bilgiler verdi.


Başkan Akkurt, “Halkımız nezih bir ortamda alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapacaklar. Bu festivalde hem esnafımız hem de vatandaşlarımız kazanacak. Tüm vatandaşlarımızı şimdiden bu festivale davet ediyorum.”dedi.


“Vatandaşlarımız alışverişe doyacak”


Vatandaşların bu festivalde alışverişe doyacağına dikkat çeken Terziler ve konfeksiyoncular odası başkanı Muhlis Akkurt konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bu festivalimizin ilkini 2018 yılında yapmıştık. İkincisini ise 2019 yılında yaptık, pandemiden dolayı 2 yıl bu festivale ara vermek zorunda kaldık.  Bu yıl Allah'tan nasip ederse herhangi bir olağan dışı olay olmadığı sürece festivalimizin üncüsünü yapmayı düşünüyoruz.  Tarihlerimizde bir değişiklik olmaz ise 13 ağustos ile 22 ağustos tarihlerinde fuar ve kongre merkezinde ( KAFUM) yapacağız. 10 gün boyunca vatandaşlarımız alışverişe doyacak. Pandemi sürecinde işleri bozuk olan esnaf rahat bir nefes almış olacak. Festival tamamen yerli esnaftan oluşacak.  Festival açılış ve kapanış saatlerini 11 ile 23 saatleri arasında yapmayı düşünüyoruz. Festivalimizde konserler, canlı müzik, animasyonlar, gösteriler ve çeşitli etkinlikler olacak. Festivaldeki ürünler herkese hitap edecek. Çocuk oyun alanları olacak. Halkımız nezih bir ortamda alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapacaklar. Bu festivalde hem esnafımız hem de vatandaşlarımız kazanacak. Tüm vatandaşlarımızı şimdiden bu festivale davet ediyoruz.”