KSÜ Tıp Fakültesi 18. Dönem Mezunları, Doktorluğa İlk Adımlarını Attı!

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül,KSÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş,Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi (Tıp Fakültesi Hastanesi) Başhekimi Doç. Dr. Ökkeş Bilal, Kahramanmaraş Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Lütfi Tiyekli, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci ailelerinin katılımıyla düzenlenen Tıp Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Diploma ve Yemin Töreninin açılış konuşmasını üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can yaptı.

 

6 yıllık zorlu eğitim sürecinin her aşamasında genç hekim adaylarına destek olan ailelere ve hocalara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, ülkemizin dört bir yanında insanımıza şifa dağıtacak genç hekimlerimize meslek yaşamlarında başarı dileklerini sundu.

 

Tıp Fakültesi 18. Dönem mezunları adına ise dönem birincisi Dr. Fatma Mine Erenbir konuşma gerçekleştirdi.

 

Açılış konuşmalarının ardından18. Dönem birincisi Dr. Fatma Mine Eren, Rektör Prof. Dr. Niyazi Can veDekan Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu ile birlikte yaş kütüğüne plaket çaktı.

 

Tıp Fakültesi 18. Dönem birincisi Dr. Fatma Mine Eren’e mezuniyet ve onur belgesi ile plaketini Rektör Prof. Dr. Niyazi Can verdi. Dönem ikincisi Dr. Dilay Yılmaz belge ve plaketini Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül verirken, dönem üçüncüsü Dr. Burak Kuşcu belge ve plaketini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak’ın elinden aldı.

 

Acil Tıp Uzmanları Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak verilen “Acil Tıp Stajında En Başarılı İntörn Doktor” ödülünü iseDr. Betül Güngör, Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkan Vekili Doç. Dr. Uğur Lök’ün elinden aldı.

 

Tıp Fakültesi Dönem 6 temsilcisi Dr. Anıl Çağrı Aşçı’ya ise mezuniyet belgesi ile plaketini, Dönem 6 Koordinatörü Doç. Dr. Orçun Altunören verdi.

 

Tıp Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Diploma ve Yemin Töreni, 18. Dönem mezunlarının ‘Hekimlik Yemini’ etmeleri ve keplerini atması ile son buldu.