Datça’da Kamp Alanları!

Yemyeşil doğası, masmavi bükleri ve sakinliğiyle Can Yücel'in göz bebeği Datça, Muğla'nın en çok sevilen tatil beldelerinden biri. Kargı Koyu, Kurubük, Palamutbükü, Hayıtbükü gibi birbirinden berrak koylara sahip ve çam, badem, zeytin ağaçlarıyla kaplı olan Datça'da doğayla baş başa bir tatil sizi bekliyor.


Aktur Camping


Datça'nın en ünlü tatil sitelerinden olan Aktur Tatil Sitesi'nin yanında yer alan Aktur Camping, çam ormanları içindeki konumuyla doğa dostu bir kamp macerası sunuyor. Mavi bayraklı iki adet plaja sahip olan tesis alışılmışın dışında, özgün bir kamp deneyimi sunuyor. Eczane, ATM, sağlık ocağı, süper market, fırın, postane, bar, internet kafe, okuma salonu gibi pek çok alternatifi bünyesinde barındıran Aktur Camping, beş yıldızlı otel konforunda bir tatil vadediyor. 


Akçabük Kamping


Palamutbükü Mesudiye yolu üzerinde, deniz kıyısında yer alan ve oldukça güzel bir manzaraya sahip olan Akçabük Kamping, kamp yapmak için Datça'ya gelenlerin sıkça tercih ettiği kamp yerlerinden. Doğası ve sabah uyanır uyanmaz yüzünüzü bile yıkayabileceğiniz berrak deniziyle Datça'nın en güzel kamp alanlarından olan tesis, dingin bir kamp deneyimi sunuyor.


Ezgim Camping


Ovabükü Mesudiye Köyü'nde bulunan, zeytin ve badem ağaçlarıyla kaplı olan Ezgim Camping, huzurlu atmosferiyle kampseverleri mutlu ediyor. Ovabükü ve Hayıtbükü sahillerine birkaç dakikalık yürüme mesafesindeki konumuyla hem deniz hem de doğa dostu bir tatil sunan bu kamp alanında ayrıca sosyal mesafeye dikkat ederek çadır kurmanıza izin veriliyor. Yani üst üste çadırlardan oluşmayan ve gürültüden uzak olan bu kamp alanı Datça'nın doğasına uyum sağlıyor.


Körmen Camping


Bodrum-Datça feribotlarının yanaştığı limanın yakınında bulunan Körmen Camping, denize yakın konumu ve bakir doğasıyla Datça'da kamp yapmak isteyenlerin tercih ettiği kamp alanlarından. Bodrum'a geçmek istediğinizde kolayca feribota atlayıp yol alabileceğiniz ya da dilerseniz hırçın dalga seslerini dinleyerek stresinizi atabilileceğiniz Körmen Camping'te hayat çok daha yavaş akıyor.


Kargı Koyu ve Kurubük


Datça'nın en mavi ve en berrak sularına sahip olan Kargı Koyu ve Kurubük, her ne kadar bir işletmeye sahip olmasa da kendi bakir doğasında çadır kurabileceğiniz yerlerden. Yıldızlar altında, dalga sesleri eşliğinde, yapay ışık olmadan kamp yapabileceğiniz bu iki doğa harikası yerde macera dolu anlar sizi bekliyor. Yalnız buralarda kamp işletmesi olmadığı için tüm ihtiyaçlarınızın yanınızda olduğundan emin olmalısınız.