Paul Walker'ın En Çok İzlenen Filmleri!

Paul Walker Hollywood filmi bağımlıları için her zaman efsane kalacak bir isimdir. Genellikle Hızlı ve Öfkeli serisiyle tanınan Walker'ı bize ölümsüz kılacak filmlerini sıraladık.


I Am Paul Walker (2018) – IMDb: 7.6


Hızlı ve Öfkeli serisinin unutulmaz aktörü Paul Walker 2013 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonrasında hayatını kaybetmiştir. Bu belgesel filmde Walker’ın hayatına dair bilgiler ve kariyeri boyunca yaptıkları anlatılıyor. Başarılı oyuncu Paul Walker bu kısa hayatın içerisine onlarca film sığdırdı.


Takers (2010) – IMDb: 6.2


Aksiyon ve suç dolu bu filmde hayatlarını illegal üzerinden kazanan bir grup daha sakin bir yaşam sürmek için son bir soygun planlarlar. Ancak planları öylesine sarpa saracaktır ki belki de bu sefer paçayı kurtaramayacaklardır. Bunca planı bozan tek şey ise bölgenin en deneyimli dedektifinin geri dönmesidir.


Running Scared (2006) – IMDb: 7.4


Bir uyuşturucu operasyonu sırasında yolunda gitmeyen işler kirli bir polisin olay yerinde vurulmasıyla sonuçlanır. Ekip tarafından görevlendirilen Joey Gazelle polisi vuran silahı saklayacaktır. Bu amaçla silahı evine getiren Joey bir facia ile daha karşılaşır. Komşunun küçük çocuğu silahı çalıp babasını öldürmüştür. Joey bu silahı hem polisten hem de çete den kaçırabilmek için delicesine uğraşmaktadır.


Furious 7 (2015) IMDb: 7.2


Furious 7, 2015 yılında piyasaya çıktı ve Chris Morgan tarafından yazıldı ve James Wan tarafından yönetildi. Bu film hakkında en üzücü detay Paul Walker’ın son filmi olmasıdır. Filmin çekimleri devam ettiği sırada Paul Walker, yaşadığı talihsiz bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmiştir. Filmin geri kalan kısmında kendisine çok benzeyen kardeşi biraz da teknolojik imkanlar sayesinde oynamıştır.


Eight Below (2006) IMDb: 7.3


2006 yılında vizyona giren ve IMDb sitesinde oldukça başarılı bir puan almayı başaran Eight Below, klasik Amerikan dram filmleri arasında yer alıyor. Yapım, Frank Marshal tarafından yönetilmiştir. Aile filmleri türünde oldukça güzel vakit geçirebileceğiniz yapım da özellikle Paul Walker ve arkadaşı Co arasında yaşanan sizleri oldukça duygulandıracaktır.