En İyi Netflix Animasyon Dizisi!

Sadece Netflix üzerinden izleyebileceğiniz en iyi animasyon dizilerini listeledik. İçeriğimizde komedi, aksiyon ve macera dolu en iyi Netflix animasyon dizileri yer alıyor. İşte 7'den 70'e her yaştan izleyici kitlesine hitap eden en iyi Netflix animasyon dizileri listesi...


The Midnight Gospel (2020) – IMDb: 8.3


Çocuklar ve yetişkinler için izlenilebilir olan bu Netflix animasyon dizisinde bir uzay yayıncısının farklı gezegenlere seyahatleri konu ediniliyor. Dünyalar arasında gezinen bu uzay yayıncısı yaşamın, ölümün ve varoluşun sebeplerine dair birçok bilgi ediniyor.


The Liberator (2020) – IMDb: 7.6


Özellikle yetişkinler ve tarih severler için izlenilesi olan bu animasyon dizisinde ikinci dünya savaşına dair gerçek olaylardan esinlenen maceralar anlatılıyor. Avrupa içlerinden ilerleyen askerler dağınık cephelerde savaşsa da her biri birer kahraman olmayı başarır. Onlardan geriye kalan hikayeleri ise bu animasyon dizisinde detaylıca anlatılmaktadır.


Love, Death & Robots (2019) – IMDb: 8.5


Netflix’in yeni ve en sevilen animasyon dizilerinden biri olan Love, Death & Robots’da kara komedi ve korkunç yaratıklarla dolu bir senaryo izleyenlere sunuluyor. Ünlü yönetmen David Fincher ve Tim Miller imzalı bu animasyon dizisi gerilim dolu sahneleri ile içinizi ürpertecek türden.


Fast & Furious Spy Racers (2019) – IMDb: 5.5


Netflix’te çocukların ve Hızlı ve Öfkeli serisi severlerin çokça izlediği bu animasyon dizisinde Tony Toretto ve dostlarının hızlı maceraları anlatılıyor. Casus yarışları ismiyle izleyiciye sunulan bu dizide bir devlet kurumu yasa dışı çeteyi çökertmek amacıyla Tony Toretto ve ekibini casusluk yapmaları için tutarlar. Toretto’nun görevi oldukça zor olsa da üstün sürüş gücü ile her görevin üstesinden gelecektir.


Big Mouth (2017) – IMDb: 7.9


Netflix’in en eğlenceli animasyon dizilerinden biri olan Big Mouth’da Mick Kroll ve Andrew Goldberg isimli iki dostun maceralarını izliyoruz. Ergenliğin verdiği stresli yaşam ve heyecanlı tavırlar bu ikilinin başına birçok olay açacaktır. Ancak hayattan en çok zevk aldıkları bu dönemde hem kendilerini hem de izleyenlerini eğlendireceklerdir. 

       
Castlevania (2017) – IMDb: 8.3


Video oyundan uyarlanan bu Netflix animasyon dizisinde bir vampir avcısının Dracula’ya karşı verdiği amansızca mücadeleyi anlatıyor. Öteki dünyaya ait bir ordu Dracula’nın emriyle bir şehri abluka altına alır. Bu sırada vampir avcısı özel silahlarını kuşanarak düşmanlarının üzerine gider.


F is For Family (2015) – IMDb: 8.0


Netflix’te yayınlanan en iyi aile komedilerinden biri olan F is for Family’de Murphy ailesi içerisinde yaşanan komedi dolu olaylara tanık oluyoruz. Aile bireylerinin son derece özgür olduğu bu ortamda bir adamın sürekli televizyon başında olması da dikkat edilmesi gereken sekanslardan biri. Dizinin 1970’lerde geçtiğini de söyleyelim.