Avşaroğlu, İnsanlarımızın gönüllerine dokunuyoruz!

Başkan Avşaroğlu, “Pandemi sürecinin etkilerini hissediyoruz ve görüyoruz. Ama diğer yandan da vatandaşlarımız şunu da söylüyor; yani yapılabilecekler yapılıyor. Allah reisimizin yokluğunu vermesin, eğer başımızda reisimiz olmasaydı bu hükümet olmasaydı, birçok ülkelerdeki yaşanan büyük sorunları ülkemizde de olabilirdi deniyor.” dedi.


“Çalışmalarımız büyük etki yapıyor”


Pandemi sürecinin ekonomiyi ciddi oranda etkilediğine dikkat çeken Şahin Avşaroğlu şunları söyledi, “Çalışmalarımız kapsamında Doğukent bölgesini pilot seçtik. Bu bölge için hemen ekip kurduk, günlük 8 ekip çıkarttık her ekip ’te ana kademe Başkan yardımcımız bulunmakta. Yaklaşık 10 gün program yaptık. İnsanlar çok memnun kaldı kendilerine ulaşım anlamından.Doğukent pilot bölgesindeki uygulamayla bunu abartısız söyleyeceğim, Kahramanmaraş’ta ayrı bir şey oluşturduk ve Türkiye’de de bu gündem oldu. İl Koordinatörümüzle tek tek kapı çalan nadir İlçelerden biri olduğumuz söylendi çok gururlandık.İlçe olarak ’ta şöyle bir fayda gördük. Çarşı Pazar gezdik, bunu yanı sıra yine bakan ziyaretleri oldu. Kahramanmaraş’ımızda yani bütün ziyaretlere katıldık, bunun haricinde İlçe Başkanlığı olarak günlük en az 3-5 muhtar ziyaretleri yapıyoruz.

 

Ziyaretler yapıyoruz, hem üye kaydı, hem mahalle Başkanlarımızın sorunları gibi şeyleri orada da çözmeye çalışıyoruz.İlçemizde çok büyük sorunlarımız yok. Pandemi sürecinin etkilerini tabii ki hissediyoruz ve görüyoruz. Ama diğer yandan da vatandaşlarımız şunu da söylüyor, bizzat duyduğum için de gönül rahatlığıyla anlatabiliyorum, yani yapılabilecekler yapılıyor. Allah reisimizin yokluğunu vermesin,eğer başımızda reisimiz olmasaydı bu hükümet olmasaydı, birçok ülkelerdeki yaşanan büyük sorunları ülkemizde de olabilirdi deniyor.Vatandaş şunu diyor kısaca, sıkıntım var, zor durumdayım ama hükümetime güveniyorum. Olabildiğince en iyi şekilde bu süreç yönetiliyor diye bir konu var. Tabi pandemiyi sadece ticaret olarak düşünmemek gerekiyor.Tüm dünyadaki ülkeler arasındaki büyük ticaretleri de etkiledi, dolayısıyla para akışlarını para geçişlerini etkiledi.”


“Vatandaşlarımızın yanındayız”


Vatandaşların sorunlarına hakim olduklarını ve çözüm odaklı çalıştıklarını kaydeden Avşaroğlu, “Önümüzde bir Ramazan-i Şerif var pandemi süreciyle beraber mübarek ayları yaşıyoruz. İnşallah ramazanımız da mübarek olur, İnşallah birlik ve beraberliğe vesile olur. Biz ilçe teşkilatları olarak tabi ki bizim bölgenin biraz önceki anlattığımız işte özellikle askeri ücret altında gelir seviyesi vatandaşlarımız çok fazla ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız var. Bizler elimizden geldiğinde insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.”diye konuştu.