Çabukel, iyi partiyle hizmet anlayışı değişti!

Çabukel, “2020 yılı dünya açısından felaketler yılı oldu. Bu felaket bize aynı zamanda insanlığımızı öğretti. Dünya’nın o kadarda büyük olmadığını görmüş olduk. Bir kişiden yayılan virüsün insanları nasıl etkilediğini gördük.”dedi.

 

“Herkesin bu ülke için çok çalışması gerekiyor”

 

2021 yılından beklentilerini de açıklayan Başkan Çabukel, “ Bu yılda çok fazla orman yangınları oldu. Depremler oldu, vatandaşlarımızı kaybettik. Kuraklık muazzam şekilde arttı. İnsanlar doğa dengesinin ne kadar önemli olduğunu görmüş oldu. Bu yılda birbirimize kenetlenerek birlikte yaşamayı öğrendik. Herkesin bu ülke için çok çalışması gerekiyor. 2020 yılında insanların canlılara olan sevgisinin arttığını gördük. 2021 yılında öncelikle vatandaşlarımıza sağlık diliyorum. Sağlıkçılarımıza devletimizin bütün kademelerine çok teşekkür ediyoruz. İl sağlık müdürüne teşekkür ediyorum. Bu yılımızı iyisiyle kötüsüyle geçirdik. İnşallah 2021 yılına iyi bir şekilde gireriz. Birbirimize saygı göstermeyi öğreniriz.”ifadelerine yer verdi.

 

“Yapıcı siyaset yapıyoruz”

 

Kahramanmaraş için neler yapılabilir çalışması içerisinde olduklarına dikkat çeken Ahmet Çabukel, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz bu yıl içerisinde il ilçe kongrelerimiz yaptık. Genel kurultayımızı gerçekleştirdik. Kumsallığımızı sağlamış bir siyasi partiyiz. 2020 yılının başlarında il genelinde üye sayımız 3 bin 200 civarındaydı, bugün itibarıyla 5 bin üyemiz var. Pandemi süreci bizleri ister istemez yavaşlattı. Üye sayısında hedeflerimizin altında kaldık ama 2021 hedeflerimiz çok daha büyük bunun inşallah telafi edeceğiz. Belediye meclis üyelerimiz daha aktif bir şekilde çalışmaya başladılar. Bizler daha aktif bir şekilde çalışmaya başladık.  Şehrimizi için yapıcı eşletiriler yapıyoruz. Neler yapabilir bunun gayreti ve çabası içerisindeyiz. Hiçbir zaman yıpratıcı, aşağılayıcı bir siyaset izlemedik, izlemeyeceğiz. İyi parti güçlendikçe belediyelerin çalışma şeklide değişiyor.”

 

“Vatandaşlar iktidar olmamızı istiyor”

 

Esnafların çok zor durumda olduğunu vurgulayan İyi parti il başkanı Ahmet Çabukel, “Sürekli esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Vatandaşların bize olan ilgisi sürekli artıyor. Vatandaşlarımız iyi partinin iktidar olması istiyor. Bu şehir ve ülke sorunlarının bizlerin çözeceği görülüyor. Şehrimiz uzun yıllardır hizmete aç bir kent. Bizler şehrin yararına olan bir şeyin altına imza atmaya hazırız. Şehrin tüm yöneticilerine çağrıda bulunuyorum, bir ve birlikte hareket edelim. Gerçekten herkes çok zor durumda. Bağ-kur’unu ödeyen esnaf çok az.  Kredilerini ödeyebilen esnaf çok az. Vatandaşların seçimle bir işi yok. Vatandaşın ikili çatışmalarla da işi yok. İnsanların sadece geçim sıkıntısı var. Esnaflar kirasını ödeyemiyor. Bu sorunlarını gündeme getirmemizi istiyor. Şehrimizde iletişim anlamında son 3 yılda çok değişti. İnsanlar artık daha fazla sosyal medya kullanmaya başladı. Her şeyi oradan takip etmeye başladılar. Bizde çalışmalarımız bu yönde sürdürüyoruz. İnsanlarımı artık gerçekleri görmeye başladılar.”diye konuştu.