Kendi yaşından farklı yaştaki karakterleri canlandıran oyuncular!

Andrew Garfield – İnanılmaz Örümcek Adam


Andrew Garfield, İnanılmaz Örümcek Adam filmlerinde kendinden 10 yaş küçük bir karakteri canlandırmak durumunda kaldı. Hikayeye göre Örümcek Adam 17 yaşında olsa da Garfield çekimler sırasında 27 yaşındaydı.


Jennifer Lawrence – Joy


Başarılı oyuncu Jennifer Lawrence, Joy filminin çekimlerinde henüz 25 yaşındaydı. Filmde ise 30 yaşında, 2 çocuklu ve bekar bir anneyi canlandırması gerekiyordu.


Audrey Hepburn – Breakfast at Tiffany’s


Gelmiş geçmiş en efsanevi yapımlardan biri olan Breakfast at Tiffany’s ile devam edelim! Film, 19 yaşında genç ve zeki bir kadın olan Holly’nin maceralarını konu ediniyor. Audrey Hepburn’un film çekimleri sırasında kaç yaşında olduğunu merak ediyorsanız hemen söyleyelim: 31!


Alan Rickman – Harry Potter ve Sırlar Odası


Alan Rickman’ın en unutulmaz rollerinden biri olan Profesör Snape, Harry Potter ve Sırlar Odası filminde 32 yaşındaydı. O esnada ona hayat veren Alan Rickman ise 55! Onca yaş farkına rağmen harika bir iş çıkardığını yeniden söylememize gerek var mı? 


Ian Somerhalder – Vampir Günlükleri


Bir dönemin en popüler dizilerinden olan Vampir Günlükleri, kardeş olan iki vampire gönlünü kaptıran genç bir kadını konu ediniyor. Vampirlerden biri o sıralar 30 yaşında olan Ian Somerhalder tarafından canlandırıyor. Hikayede vampirimizin olması gereken yaş ise 21!


Florence Pugh – Little Woman


Gelelim en ilginç farklardan birine. Little Woman filminin çekimleri sırasında 23 yaşında olan Florence Pugh, filmde 12 yaşındaki bir karakteri canlandırmıştı!


Leonardo DiCaprio – Catch Me If You Can


DiCaprio’nun en unutulmaz filmlerinden biri olan Catch Me If You Can, 19 yaşına henüz basmış genç bir adamın başına gelenleri konu ediniyor. DiCaprio 19 yaşında birini canlandırıyor olmasına rağmen film çekimleri sırasında 28 yaşındaydı!