Maraşlı dizisine ne oldu?

Ekran uyumları dizi yayınlanmadan hayranları tarafından onay alan Burak Deniz ve Alina Boz’un yeni projesi Maraşlı ile ilgili net bir tarih hala yok! Dizinin tanıtımı da yayınlanmış değil. Maraşlı ile ilgili bazı detaylar ara ara gündeme gelse de dizinin 3 bölümünü çeken yönetmen Kudret Sabancı’nın projeden ayrılması da şaşırtmıştı.
Sağlık sorunlarını sebep olarak gösteren Kudret Sabancı, diziden affını isteyip ayrılırken, dizi henüz başlamadan bir oyuncunun da ayrılığı ile gündeme gelmişti. Dizide Savaş karakterini oynayan Abdül Sesler’in de ayrıldığı ve yerine Saygın Soysal’ın geldiği öğrenilmişti.

 

Geçtiğimiz günlerde Burak Deniz, magazincilerle karşılaştığında ise oyuncunun bıyıklı hali dikkatlerden kaçmamıştı. Yeni dizisindeki yeni imajı da böylece ortaya çıkan Deniz, çalışmalarının güzel gittiğini ve sette pandemi nedeniyle tüm önlemlerin de alındığını ifade etmişti.
Alina Boz ve Burak Deniz’in bu iddialı dizisinin yayın tarihi netleşmedi ama Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği kulis bilgisine göre dizinin Ocak ayında izleyici ile buluşması bekleniyor. Ancak bir de not düşülmekte; yeni bir değişiklik olmazsa!


Şu anda planlanan Maraşlı dizisinin Ocak ayında yayınlanması ama her an her şey değişebilir. Bu arada dizinin ilk üç bölümü içiçe çekilerek bitirilmişti. Senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı ve TİMS&B Production’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni yönetmeniyle ilgili ise henüz bir bilgi yok.